Участвал в Сървайвър II: „Експедиция Робинзон”

На 41 г. от гр. София. Женен с две деца.

Работа: Бизнесмен – производство и търговия с гъби и билки, строителен предпиемач, бивш състезател по борба

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Козирог
С асцедент в Козирог

Двойното влияние на планетата Сатурн го дарява с целеустременост, решителност и отдаденост на работата. Той е последователен и практичен. Никой не е в състояние да го откъсне от започнатото, докато не го завърши. Успехът е за него задача от първостепенна важност. Привлича го властта, която може да го отведе в политиката и бизнеса. Постига целите си ненатрапчиво и уверено. Прогонва дори и по-уверените при старта на надпреварата конкуренти. Няма да тръгне срещу правилата и да се занимава с безсмислени занимания. Необходими са му трудни задачи, препятствия и тогава се чувства в свои води.
Гледан отстрани, създава впечатление, че нищо извън работата не го интересува. Често това е факт. Другите сфери на живота му обичайно са напълно изоставени. Все пак, рано или късно разбира, че кариерата и благосъстоянието не са най-важното в живота ти. Че всичко, което е постигнал, трябва да сподели с някого. Способен е на силна обич, но се нуждае от непрекъснати доказателства в чувствата на човека срещу себе си. Необходима му е партньорка, която да го утешава в беда и да разкрие за него светлите и красиви страни на живота.

Козирогът го определя като задълбочен и затворен. Няма навика да скача от една на друга работа, нито пък е склонен да оставя един проблем разрешен наполовина. Случи ли се това, става много неспокоен, раздразнителен и веднага се заема да възстанови нарушения ред около себе си. Важно е да знае, че ще сгреши, ако се захваща с много работи наведнъж. Трябва да ги нареди по тяхната възходяща важност и след това да започне с първото. Приключи ли го, да премине на следващото и така ще осмисля дните си. Не са му чужди миговете на мечти, в които се потапя, макар и тайно от околните, но предпочита мечтите да си бъдат мечти, а той да се посвети на една област или една цел, която сам си избрал. Нищо при него не става бързо. Придвижва се бавно напред, като през целия път набира нови знания и опит, окопава се на дълбоко в своите позиции, внимава да не се подхлъзне и да не падне, затова и такива моменти в живота му са рядкост. Естествено е, че може да преживее много нелеки моменти в делника си, както и да претърпи неуспехи или загуби, но те не го хвърлят в отчаяние, а са по-скоро ново предизвикателство, за да продължи напред. Няма навика да се самозабравя, че вече е постигнал целта и е стабилно вкопан на върха на планината. Напротив, дава си съвсем ясна сметка, че още много има да учи.

Много важно за него е да бъде щастлив, защото това е пътеводната звезда в живота ти. Лишен ли е от своето щастие, става ленив  и започва да претупва нещата през пръсти. През целия си съзнателен живот той търси баланс между нещата, които са му налагани, това, в което са се опитвали да го превърнат, и същността, която той смята, че трябва да притежава.

Не рядко му се струва, че се е нагърбил с прекалено много задължения, които не са негови, затова в никакъв случай не трябва да си позволява да се превръща в робот, а да си дава почивка и да се забавлява, без да се тревожи за мнението на околните. Така ще види, че извън неговия собствен свят има и други, красиви  и интересни неща, които си заслужава да бъдат изживени. Много е важно в един момент, независимо кога ще настъпи той, да намери баланс между своето духовно и материално аз.

Бяга от самотата. През целия си живот ще се стреми да буди възхищение у околните и да стои на най-високо стъпало във всяко едно отношение.

Каквото и да прави, за него то има винаги крайна цел, защото не обича да си губи времето, без да постигне нищо. Той и романтик по душа, макар и да не дава израз на тази своя скрита същност, заради своята планета-покровител Сатурн. Напротив, дори и когато не е необходимо, може да се държи рязко и обидно за околните, но въпреки това е привързан към семейството си и към своята майка и не прощава обидите по адрес на роднините си. Дава израз на чувствата си по начин по-различен от обичайното. Околните трябва да заслужат чувствата му, като му доставят малките радости в живота.

Не обича да получава откази, но се съобразява с чувствата на другите. Много пестелив и пресметлив е, въпреки че никога няма  да харчи повече от необходимото.

Обича пътуванията и промените. Успява да постигне разбирателство където и да е. Бързо прощава, ако някой е сгрешил спрямо него. Всички професии, свързани с добруването на човека са подходящи за него. Трябва обаче на всяка цена да се научи да си почива, за да не стигне до преумора, водеща до раздразнителност и агресия. Зареден е с много оптимизъм и на всяка цена е решен да развие своята духовност, но в същото време му се иска да не пропусне нито едно от житейските удоволствия. Добре е да се вгледа в себе си и да прецени дали ще превърне мечтите си в реалност или ще се отдаде на празни фантазии. Тази склонност към авантюри Е ПРИЧИНА ДА УЧАСТВА В СЪРВАЙВЪР ЗА ВТОРИ ПЪТ и да се докаже и пред себе си и пред хората от обкръжението си.

Ден на раждане
Вибрацията на деня му на раждане е носител на избраната от него самия кармична разплата, която е причината да среща трудности в живота си.

Съдбовен път
Съдбовният му път изисква да не е прибързан, да обмисля добре действията си и да не прекалява с опитите да изпревари времето.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 35 години е подвластен на емоции, които му е било трудно да овладява. До тази възраст е имал наложена Съдбовна забрана за брак, за да не създаде семейство под влияние на импулсивните си действия.

Втори
Втория период от живота му - 35- 44 години изисква отново да овладява прекалената си чувствителност, да работи в полза на хората, но и му позволява да създаде семейство.

Трети
Третият период - 44-53 години изисква да гради материална стабилност със своя труд, като може да развива и свой бизнес.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 53 години  изисква да е умерен, тактичен, да не е прибързан.

Заминал е за Камбоджа в лична година на анализ и себеанализ, в месец на материална стабилизация и в ден на ново начало, които му позволяват ако не е прибързан да достигне до финала , облягайки се на натрупания опит от първото си участие в играта.