Работа: Студентка, бивша състезателка по плуване

На 22 г. от град София. Необвързана.

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Лъв

С асцедент в Рак

Съчетанието между двата знака я оформя като променлив човек с труден характер. Сантиментална е, но не досадно. Романтична е, но с добавка на солидна порция реализъм. Внимателна е с околните. Обича семейството, когато го създаде и ще се грижи за добруването на неговите членове.

Изгряващият знак Рак е причина за прекомерната й чувствителност. Отразява настроенията на другите хора, без значение дали са добри или лоши. Тя е сред най-чувствителните представителки на Лъва. Честна и искрена, но и умее да преценява трезво живота. Критиката в повечето случаи я наранява и е причина за прекъсване на познанства и приятелства. Желанието да има около себе си приятели я подтиква бързо към нови срещи и познанства.

Под влияние на Рак е способна да затъне в песимистични мисли и драматични случки, градени в нейната фантазия. Добре, че Лъвът й помага да преодолее по-лесно депресивните си състояния.

Има силно изразен материалистичен подход към живота. Кръгла сума в банката й гарантира спокойствие и безопасност в делника, както и желаното обществено положение.

За нея е важно да работи в съдружие. Винаги да има до себе си партньор, на когото може да разчита изцяло. Ще бъде добър партньор в партньорските отношения и в личен, и в професионален план. Подходяща е да работа в екип.

Дамяна е изключително мотивирана да има повече приятелства сред хората от противоположния пол, за да може спокойно да блести като единствена царица сред колектива и да бъде център на вниманието. Обикновено има навика да се влюбва бързо, водена от своя моментен импулс, а по-късно започват безкрайните съмнения и разочарования, защото мъжът в повечето случаи се е оказал слабата страна на връзката. Предпочита да прекъсне връзката пред перспективата да се мъчи да променя човека до себе си. Обича ясните и коректни отношения. Има ли ги, ще бъде идеален партньор. Раздава без остатък своята обич и иска да получава в отговор също толкова. Често стига до егоизъм в това отношение. Иска мъжът до нея да бъде не само силен, представителен и интелигентен, но и да бъде нейно притежание.

Привързана е силно към хората, които обича, но до момента, когато види, че я предават. Измяната не прощава никога.

НЯМА ДА Я ПРОСТИ И АКО СЕ СЛУЧИ ОТ СТРАНА НА УЧАСТНИК В СЪРВАЙВЪР, КОГОТО Е ПРИЕЛА НЕ САМО КАТО ОТБОРЕН ПАРТНЬОР, А И КАТО ПРИЯТЕЛ.

Не обича резките промени, след като веднъж вече е свикнала с удобството както в собствения си дом, така във връзките сред приятелите си.

Знаеш точно как трябва да седи, стои и се държи на сцената на живота, как да играе нейната главна роля, за да бъде забелязана. Често прекалява с бижутата и гримовете, забравяйки, че голяма част от мъжете обичат неподправената красота. Този недостатък компенсира с лекия начин на общуване и чар, който й печели винаги безброй обожатели.

В един дует се стреми към водещата роля. Напориста и властна създава от своята половинка един покорен съпруг. Същото прави и с партньори, които се съгласяват да бъдат с нея, като й дават шанс да проявява инициатива, да бъде водеща.

За нея е вредно да е прекалено самовлюбена. Не трябва да забравя, че в едно партньорство двамата са различни характери и всеки от тях има правото на свое мнение и на спокойно обсъждане на проблемите. Няма как сама да взима всички решения, а партньорите й да я следват и да са безгласна буква.

Влюбена в живота, тя е винаги готова за флирт. Ревнива е и не позволява същата свобода на партньора си. Този неприятен факт води до чести скандали, защото не иска да признае, че поведението й е некоректно и смята своя начин на живот за правилен.

Сексът играе голяма роля в живота й, но не първостепенна. Тя е чаровна прелъстителка. Обича красивите спални за любовни игри. Не обича напористите мъже. Предпочита да слуша нежен шепот в ушите си и много комплименти. Прави всичко възможно да се хареса. Естествено изстуденото шампанско е добра компания до леглото й.

Реши ли да създаде семейство, ще се наложи да преживее стреса на задължителния избор дали е готова да жертва кариерата си и да се отдаде на семейството, дома и децата. Реши ли да избере попрището на съпруга и майка, тя е всеотдайна и има красив и изпълнен с обич и топлина дом.

Ден на раждане

Вибрацията на деня й раждане е носител на стремеж към стабилност, кармична отплана и съдбовназакрила, ако не превръща парите в своя основна житейска цел.

Съдбовен път

Съдбовният й път засилва стремежа й към стабилност и хармония в отношенията с околните.

Периоди

Първи

Първият период от живота й - до 30 години е подвластен на трудности, породени от странични и неочаквани фактори. До тази възраст има наложена Съдбовна забрана за брак.

Втори

Вторият период от живота й - 30-39 години е за нея време на материална стабилизация и кармична разплата, като допуска брак и по сметка.

Трети

Третият период от живота й - 39-48 години й позволява да смени изцяло, частично или само да обогати средата си. Също е добър за създаване на семейство.

Четвърти

Четвъртият и най-продължителен период от живота й- след 48 години й носи емоции и работа в полза на хората.

Денят на заминаването й за Камбоджа е в личен период на трудности, породени от неочаквани фактори, които ще й е трудно да приеме като предизвикателство, заради влиянието на асцедента й в Рак. Личната й година е на ново начало - обещава макар и малък успех, в месец изискващ за си наложи такт и умереност, в ден на глобални промени - само от нея зависят да ги превърне в положителни и да достигне до финала, а не да отпадне в началото на пътя към него.