Работа: Модел в модна агенция „Ивет фешън”, занимава се с poll dance

На 28 г. от град София. Обвързана.

ВИДЕО ВИЗИТКИ:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Рак
С асцедент в Дева

Изгряващият знак й дарява аналитичен ум, необикновено красноречие и способност да е убедителна. Практична и благоразумна е. Нейният слънчев знак Рак я обогатява с добронамереност, устойчивост и емоционалност, а изгряващият знак й помага да контролира емоциите си. Когато даде свобода на чувствата си е ценна приятелка, предана, внимателна, грижлива.

За нея е от значение общуването с хората. В определен момент от живота си задължително се превръща в публична личност. Хората се стремят към нея, защото е добър слушател. Въпросите, които задава им позволяват да разкриват душата си. Добре е да е по-мека и не толкова агресивна, когато дава съвети на приятелите си. Да не  преживява проблемите им твърде дълбоко, защото прекалената й чувствителност оказва неблагоприятно влияние на здравето й. Притежава мек характер. Трудно могат да я извадят от равновесие. За съжаление също трудно прощава обидите. Никога не се отдава на чувствата си изцяло. Отнася се прекалено критично към хората, които обича.

Често не и се отдава да избира правилно хората, с които да общува, и на които може изцяло се доверява. Тъй като е лесно ранима, доза резервираност никога не й е излишна. Няма да й липсват шансове за нови познанства, затова я съветвам, ако види, че средата не и допада, просто да я смени с по-подходяща. Страхът от новото не трябва да я тревожи. Бързо се приспособява, пък и за години напред ще си осигури уважение, каквото заслужава. Струва си да направи усилие.

За околните е чудак. Никак не е склонна да изостави своята сигурност, за да заживее живот на непрекъснати промени и прахосване на пари. /КАЧЕСТВО, КОЕТО Е РЕШИЛА ДА НАДМОГНЕ ЧРЕЗ УЧАСТИЕТО СИ В СЪРВАЙВЪР, НО КАТО РАЗЧИТА И ДА СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА/. Не обича да харчи излишно, напротив, пестелива е и ще спре и околните да харчат заради нея. Много е привързана към родителите си и няма да позволи на никого да ги обижда. В същото време е изтъкана от комплекси за малоценност, които постоянно изтъква и иска от всички потвърждение. Трудно приема другата истина - че всъщност има много положителни качества, които я издигат над останалите.

Отлична съпруга, майка и домакиня, в кухнята е несравнима, но в същото време винаги чака похвали като потвърждение за своите умения. Ще иска и ежедневни доказателства, че е обичана.

Обича ли, е готова на всякакви жертви за хората, които е дарила с любовта си. Както изглежда слаба и нерешителна, така в най-неочаквания момент околните могат да разчитат на нейната смелост и непоколебимост.

Към децата си е винаги грижовна майка и ще ги дарява с толкова внимание, колкото им е нужно. Чувството й за собственост се пренася и към членовете на семейството, затова често става досадна с непрекъснатите си грижи и притеснения, но не го прави от лоши чувства. Напротив, това е начинът да покаже колко много ги обича. Е, друг е въпросът, че тази прекомерна грижа обгръща като плътна лепкава мъгла и не им позволява да дишат.
Търси в своя партньор закрилящия я, нежен и богат принц от приказките, който е готов да задоволява и най-малкото й желание. Умението да завладява мъжете й е дарено от природата и е така естествено, че почти не полага усилия да заплени избраника си. За съжаление не винаги преценява човека, с когото се е сближила, и разочарованията следват едно след друго.

С променливото си настроение и безграничната си ревност е в състояние за кратко време да провали започналата романтична връзка. Не е в състояние да си даде отговор какво е предизвикало провала и започва да сменя често партньорите си. При всяка промяна е все по-нещастна до момента, в който губи вяра в себе си и не може да се измъкне от омагьосания кръг.

Без покой търси и изисква доказателства за любовта на партньора си, без значение под каква форма й се поднасят. Дори и най-малкото облаче в отношенията за нея е гаранция, че не е обичана или че има и друга жена. Партньорът й е “длъжен” всеки ден и нощ да й поднася доказателства, че е  единствена.

Очаква да четат желанията в очите й. Не обича кратките връзки и бързия секс. Всичко трябва да става в подходяща атмосфера и удобства. Мъжът до нея ще сгреши, ако й показва, че отдава голямо значение на секса, защото тя веднага ще реши, че е използвана.
Привързана е към дома и семейството. Трудно решава какво да избере -  кариерата или брака. За нея е важно да създаде уют в своя дом.

Ден на раждане
Денят й на раждане е носител на емоции, на стремеж към върха, на желание да успява на всяка цена, въпреки че знака Рак блокира устрема й.

Съдбовен път
Съдбовният й път изисква да е умерена, тактична и дипломатична в отношенията.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 34 години е време на стабилизация и хармония в отношенията. До тази възраст има Съдбовна забрана за брак, за да намери мястото си в професионално отношение.

Втори
Вторият период от живота й - 34-43 години й позволява да живее извън България и да създаде семейство, като срещне половинката си зад граница.

Трети
Третият период от живота й - 43-52 години

,а също и
 
Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 52 години й налагат съдбовно подчинение. Успехът ще е с нея, ако не се опитва да надскочи възможностите си.

Заминала е за Камбоджа в периода си на стабилизация, в лична година на нова среда и бърза приспособимост, на запознанства, в месец на трудности, които ще я следват по време на състезанието, в ден изискващ анализ и себеанализ, за да осъзнава бързо грешките си. Ако не е прекалено критична към всички и всичко, има шанс да напредне към финала на състезанието.