Участвала в Сървайвър I: "Сървайвър БГ"

На 40 г. от гр. София. Омъжена за Антон Агонцев, имат две деца.

Работа: Международен съдия по сумо, бизнесдама - собственичка на магазин за дрехи, бивша състезателка по джудо

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Дева

С асцедент във Везни

Изгряващият знак Везни оформя сериозната и напрегната Дева като непринудена в поведението, умееща да се шегува и да се весели. Освобождава я от оковите на рутината. Съчетанието на двата знака подчертава стремежа й към подреденост в живота, към точност и методичност. Двата знака не изпитват желание да заемат лидерска позиция и да се сблъскват с отговорностите, присъщи на всеки висок пост. Предпочита да стои в сянка както в личния, така и в професионалния живот. Успехът ще бъде с нея, ако работи в екип, като партньорите й трябва да са енергични и авторитетни хора. Стреми се към ред и точност. Дори и да няма висше образование, посвещава свободното си време, за да изучава всичко, което я интересува. По природа е добросъвестен изследовател и забележителен сътрудник.

Иска й се да има много почитатели и приятели, но е прекалено притеснителна и нерешителна, за да изживее една истинска любов.

Девата е достатъчна причината да е винаги коректна. Стреми се да внася ред и в най-големия хаос. Горките участници в Сървайвър! Тя е от типа хора, които са неимоверно щастливи, когато работата им върви добре според собствените им представи и когато кризите в това отношение са преодолени и са останали назад във времето. Когато има да се справя с някаква задача в кратки срокове е добре дошло за нея, защото я зарежда с енергия и е в своята стихия. Това, може да се каже, е едно от хобитата й - да работи, за да върви напред. Когато е затрупана с работа, може и да се оплаква на света, че видиш ли и е много трудно, но ако я няма, изпада в депресия и започва да си мисли, че никой няма нужда от нея. Спокойно можеха да я назначат за фелтфебела на участниците!

Подходящата работа за нея трябва да й носи материална обезпеченост, но в същото време и да й доставя удоволствие. Не се ли справи с това изискване, става психически и физически нестабилна. Започва да лее низ от оплаквания и да се лута, да се тревожи и да хленчи, защото не й върви, което неминуемо води до нулев шанс за реализация, а също и за успех в играта, ако не коригира поведението си. Отдава се на мечти, но в същото време отлага преките действия. Скача от една идея на друга, опитва се да разбере какво не е наред в живота й и как да се освободи от неприятностите и досадните задължения, в които обаче често се впуска сама. В такива ситуации става раздразнителна и дребнава, като започва да излива цялото си недоволство върху другите и да ги унижава,сривайки изцяло тяхното самочувствие. Отново доказателство, че няма да е леко на останалите участници на острова, а и на целия екип! Ако се чувства на мястото си (дано да е така) става много усърдна и последователна, като се впуска напълно безкористно да помага на другите, защото нещата при нея вървят добре. В състояние е да прекарва дълги часове и неуморно да се труди, за да усъвършенства себе си и заложбите си. Способна е да бъде много търпелива и да контролира добре себе си. Стреми се към ред и чистота във всяко едно отношение. Веднага вижда чуждите недостатъци и дори понякога прекалява с критиката, за да не критикуват самата нея.

Въпреки че се посвещава с цялото си сърце в помощ на нуждаещите се, не трябва да приключва проблемите вместо тях, за да не остане сама, защото вече няма да имат потребност от нейното така ценно присъствие. Това, което прави, граничи с непоисканото добро, а то се награждава със зло. А и умението да открива веднага недостатъците на другите не винаги работи в нейна полза, защото я лишава от способността да се радва на красотата на света в неговата цялост и съвършенство, защото винаги забелязва несъвършенствата.

Прекалената и склонност непрекъснато да прави забележки кара хората и особено мъжете да странят от нея. Обикновено трябва добре да я опознаят, за да я оценят по достойнство.

Рядко се хвали с намеренията или постиженията си и когато я поканят някъде се държи винаги така, както подобава на една изтънчена дама.

Винаги очаква бързи успехи в живота, но те идват при нея постепенно с напредването на годините. Трябва да се примири с този факт и да работи вместо да се тревожи, че щастието не каца на рамото й. Всяко нещо идва с времето, което му е отредено.

Не е в нейна полза в житейския си път да дава израз само на отрицателните си черти. Сама ограничава шансовете си за успех защото е склонна да лъкатуши заради различни добронамерени съвети отстрани, които я тласкат в погрешна посока.

Необходимо е да осъзнае грешките си и да заживее в съзвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие между материалната си и духовна същност, за да намери своето вярно място в живота.

Умела е във всяка рутинна работа. Характерното за нея е, че идеално внася ред не само в дома и на работното си място, а и във всякакви ситуации. Отлично се справя с парите и всичко материално в живота. Добре се сработва в нова среда. В случай че е на ръководна позиция, рискува да си създаде проблеми със здравето, заради непримиримостта й към нежеланието на околните да я следват и да се подчиняват на нейния ред. Лесно се засяга дори и от приятелска забележка, която отказва да прости.

Устремена е към лидерство на всяка цена, но изискванията й прехвърлят всякакви допустими граници И МОЖЕ ДА Е ПРЕЧКА ЗА ДОСТИГАНЕ НА ФИНАЛА ПРИ ВТОРОТО Й УЧАСТИЕ В СЪРВАЙВЪР. Стремежът й към материален просперитет става фиксидея на живота й.

Ден на раждане

Вибрацията на денят й на раждане е носител на изискването се стреми към интелектуално и духовно развитие, да учи, да гради професионална кариера, да бъде компромисна, но не и когато компромисите са в нейна вреда.

Съдбовен път

Съдбовният й път изисква да постигне стабилност и хармония в живота.

Периоди

Първи

Първият период от живота й - до 30 години е бил подвластен на стабилизация в живота и хармония в отношенията.

Втори

Вторият период от живота й- 30 - 39 години е изисквал от нея да се обогати с нови знания и умения, да анализира изминалите години от живота си, да осъзнае и коригира грешките си.

Трети

Третият период от живота й - 39-48 години е време на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които ще преодолява ако ги приеме като предизвикателство.

Четвърти

Четвъртият период от живота й - след 48 години изисква да гради с труда си материална стабилност.

Заминала е за Камбоджа в лична година на нова среда и запознанства, в месец на трудности, породени от странични фактори, в ден на анализ и себеанализ, които ако е честна пред себе си може да й помогнат да върви към финала.