Участвал в Сървайвър III: „Островите на перлите”

На 35 г. от град София. Обвързан сериозно

Работа: Режисьор, занимава се с източни бойни изкуства – вин чун

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Рак
С асцедент във Везни

Асцедентът му е във Везни. Негова основна черта е стремеж към справедливост. Освен нея, неговият изгряващ знак добавя и любезност, деликатност, миролюбие. Опитва се да живее в хармония с обкръжението си. Основната му задача е да се реализира напълно, но за да я изпълни, му е необходима партньорка.

Освен положителните качества, изгряващият знак засилва и без това променливите му настроения. Може да се колебае до такава степен, че изобщо да се откаже от избраната посока на действие. Подложен е на крайните изяви на темперамента си: ту е весел, ту е тъжен, ту изпада в състояния на яростен гняв и след миг се успокоява сякаш нищо не е било. Главният му недостатък е, че рискува да се превърне в работохолик, преставайки да се интересува от всичко останало. Добре е да се откаже от склонността си да отстъпва и да се предава.

Влюбчива натура е и е създаден за щастлив семеен живот. Необходима му е подкрепата на близък човек, умеещ да цени всичко, което прави.

В очите на хората е непостоянен, но може да бъде предан в чувствата си и много романтичен. Стреми се към практичност и парите за него имат голямо значение. Работи до изнемога, само и само портфейлът му винаги да е пълен. Трудно могат да го накарат да направи нещо насила.

До такава степен е устремен към своята сигурност, че никога не би участвал с парите, които е успял да натрупа, без значение дали са малко или много, в лотария, бинго или казино. Ако задължително се налага да участва в такива залагания, го прави или с огромно нежелание или с парите на някой друг. Но това не ознавача, че е некоректен, защото винаги подхожда много внимателно с  поверените му чужди финанси и е отговорен към доверието което му е оказано. Винаги плаща дълговете си и очаква същото от другите.
Притежава твърде сложен вътрешен свят. Веднъж е много силен. Друг път е слаб и безпомощен като бебе. Силно зависим е от движението на Луната. При нарастваща е енергичен и работоспособен, а при намаляваща - потиснат и без желание за работа и общуване.

Дипломатично  успява да постига целите си. Ако е наранен или обиден, има много странно поведение, до невъзможност да бъде изтърпян от околните. Възможно е поведение  като на малко дете, нацупено без да знае точно за какво и как да се справи със ситуацията. По природа е нежен и любвеобвилен. Предан и готов винаги да помогне, но за съжаление  се сблъсква с нежеланието на околните да му отговорят със същото. Естествено, отново повод да бъде наранен.

Той е свръх емоционален партньор. Неговата чувствителност е причина да е изпълнен с разбиране и умение да чете желанията на любимата жена в очите й. Има невероятна притегателна сила за жените, която му създава име на мъж, разбиващ женските сърца. Това не го прави щастлив, тъй като успява да разбере, че причината за провалите е в него. В повечето случаи се стига да срив в отношенията, защото се чувства неразбран или защото не получава непрекъснато доказателство от партньорката си за чувствата й, като с това негово желание се превръща в досаден и я отблъсква. Ранният брак би провалил бъдещето му.

Изпълнен е с велики идеи и стремежи, които често се опитва да постигне бързо и без да обмисля действията си. От това си пати и обикновено се наранява физически или душевно, но не си прави верните изводи и продължава по същия начин. В негова полза е да се вслушва в полезните съвети и критиката на околните, вместо да се обижда от тях, за да избегне провалите и да не се налага да се крие, докато хората забравят какво му се е случило. Може да постига успехи във всичко, ако осъзнае силата си и контролира ината си, който му печели врагове.

Обича да въвежда ред дори и там, където не е желан. Перфекционист е, но често прекалява с ровенето в ненужни детайли, които му губят времето и го отклоняват от истинската му цел. Затова не са изключени и негативни емоции по време на участието му в "Сървайвър", заради невъзможност да прецени докъде има право да се намесва и откъде нататък му е забранено, за да не нарани нечии чувства и да не омаловажи нечий професионализъм.

Зареден е с много положителна енергия, изпълнен с оптимизъм. Знае какво иска от живота и как да го постигне. Ще има добри запознанства и може да разчита на помощ от своите приятели, ако ги е спечелил по време на състезанието. Живота му ще бъде низ от неприятни моменти, ако винаги е в услуга на някого, защото няма да успее да насочи усилията си в полза на самия себе си. ЕТО ТОВА БИ БИЛА ПРЕЧКА ПРИ ПОВТОРНОТО МУ УЧАСТИЕ В СЪРВАЙВЪР. Прозорливостта му е пословична, но нека не я използва, за да удря и подлага динена кора на хората, с които общува, а да я вложи за да им е полезен, както и на себе си.

Ден на раждане
Вибрацията на денят му на раждане е носител на целеустременост, инат и желание да успява, само дето е добре да осъзнае една истина: единствено от него зависи да реши дали ще остане в подножието на житейската стълба или ще реши да продължи уверено към върха, вместо да гледа завистливо хората, които преминават покрай него и се усмихват иронично на неговия застой.

Съдбовен път
Съдбовният му път изисква през целия живот да се стреми към стабилност и хармонични отношения.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до неговата 30-а година изисква да работи, за да си осигури материална стабилност и финансова независимост. Силно изявени са материалните му стремежи.

Втори
Вторият период от живота му - 30-39 години отново го подтиква да печели пари, но не е редно да постига целта си за сметка на другите хора.

Трети
Третият период от живота му - 39-48 години изисква да гради професионална кариера, да се обогати с нови знания и умения, да анализира живота си.

Четвърти
Четвъртият период от живота му - след 48 години му позволява да предприеме промени, да пътува много, да се установи изцяло извън България.

Заминал е за Камбоджа в лична година на трудности, породени от странични фактори, които ще го следват по пътя му, в месец на промени и пътувания зад граница, които може да са положителни и в ден на анализ и осъзнаване на грешките, която заедно с вибрация на месеца са шанс да доближи финала, но само толкова.