На 36 г. от град София. Обвързан, има един син и очаква второ дете.

Работа: Неврохирург

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е във Везни
С асцедент в Козирог

Не му липсват странности в настроенията. Има моменти когато наглед спокойния мъж, се превръща в капризен мърморко, на когото не може да се угоди. Тиранин е у дома, затова независимо от връзките които има, защото жени не му липсват, той си търси съпруга, която ще е за цял живот. Тя трябва да дойде сама и примирено да е приела тези не особено положителни негови качества. Длъжна е да търпи мърморенето и недоволството му, защото то е в реда на нещата, а тя да бъде спокойният пристан за неговите капризи.

Стремежът му към власт, почести и финансово благополучие е водещ в неговия живот. Не е без значение и средата, в която се движи, защото тя също подпомага неговото издигане към върха на жизненото поприще или (ако е неподходяща) за абсолютното му потъване в тъмните бездни на нищото чрез собствения му провал. Дори и да успее да се изкачи отново при светлината, зад него са много загубени години. Предпази ли се от евентуални неудачи в това отношение, животът му ще преминава с лекота. Амбициозен е и няма причина да не успее в постигането на поставените от него самите цели.

ТОВА КАЧЕСТВО ЩЕ МУ Е ПОЛЕЗНО ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕТО В СЪРВАЙВЪР.

Може да разчита на своите приятели и познати, защото им е помагал и ще очаква същото, а то ще му бъде дадено с удоволствие.

През целия си живот е подвластен на стремежът си да балансира и да участвува активно в този баланс, като чрез много разумни, но користни в повечето случаи, действия и оценки на ситуацията успява да достигне целта си по отношение на личния си и професионален живот.

Много чувствителен и бързо потапящ се в човешката болка и проблеми. Роден с незавидната роля да попива  чуждите настроения, усеща със силната си интуиция всички подводни течния. Често се впуска в някакви занимания,  без да може да обясни действията си в началото, но в последствие се оказва прав за  решението си. Не обича близките му да бъдат наранявани и затова предпочита да живее в познатата интимност на своя дом, като вярва че там е най-сигурното и защитено място.  Не трябва да  обсебва околните прекалено много с грижите си, особено когато ще могат да се спраят и сами. Щом иска да се полезен, нека го прави от разстояние, без да се натрапва.

Винаги при спор може да види двете различни гледни точки и да вникне в същността на проблемите. Общителен и изискан човек обича да е сред интелектуалци и хора на изкуството. Бяга от самотата и търси някой с когото да сподели живота си. Жените които харесва трябва да са интелигентни, мили и нежни,  много елегантни, изискани и по възможност да го приемат безропотно. Грубите маниери го отблъскват.

На жените не се налага да се борят прекалено дълго за неговото внимание, защото е открит и сърдечен и не отказва нито едно желание на жена, която му прави комплименти, възхвалява го и ласкае самочувствието му. Вратата му за нея е винаги отворена. След като сключи брак, се превръща в съпруг, изпълнен с търпение и разбиране. Дава на жената до себе си достатъчно свобода и шанс да осъществи идеите си. Приятно му е, когато тя облича най-хубавите си дрехи, за да излезе с него. Погледите на мъжете, насочени към неговата съпруга го изпълват с доволство, а не с ревност заради факта, че притежава нещо, на което другите се възхищават.

Съпругата му не трябва да забравя задълженията към съпруга си заради грижите към децата, защото предизвиква неговата ревност.

Ден на раждане
Вибрацията в денят му на раждане е носител на желание да общува, но никога не бива да забравя подадената му ръка, което често му се случва.

Съдбовен път
Съдбовният му път е изисква да си наложи умереност и да не е прибързан.

Периоди

Първият период от живота му - до 35 години е труден, заради препятствия породени от странични фактори.

Втори
Вторият период от живота му - 35-44 години изисква от него да овладява емоциите си и да работи в полза на хората.

Трети
Третият период от живота му - 44-53 години е отново носител на трудности, но и на рутина.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 53 години изисква да анализира живота си и да гради професионална кариера.

Заминал е за Камбоджа в периода си на трудности, породени от странични фактори, в лична година на ново начало - също не много лесно за постигане, в месец, който му налага да не надскача възможностите си, и в ден на промени. Само от него зависи дали ще ги превърна с положителни и ще достигне до финала.