Участвала в Сървайвър IV: „Филипини”

На 41 г. от гр. Пловдив. Разведена с две деца.

Работа: Треньор, лекоатлетка, Европейски и световен шампион

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е във Водолей
С асцедент в Дева

Бързо се настройва на вълната на чуждите емоции, затова е длъжна да изгради безопасна граница за самата себе си при проникване в човешките проблеми. Всичко, до което се докосва е подвластно на нейната индивидуалност, оригиналност и интелект. Блика от нови идеи и бърза да ги превърне в реалност. В приятелствата има огромен успех, но в любовните отношения - не. За нея е добре да се научи да оставя правото на другата страна да поеме инициативата, както и да уважава чувствата на околните, за да не жъне провали.
Индивидуалист е и винаги изпитва удоволствие от факта, че не се съобразява с установените обществени порядки.Девата помага на нейната възвисена личност да се приземи и да се превърне поне отчасти в практична. Когато Водолеят я натоварва с невероятни мечти, Девата й напомня, че живота има и финансова страна.

Филантропът във Водолей й е заложен по рождение и подкрепя желанието на Дева да помага на другите хора. Затова и тя, като представител на комбинацията от двата знака е способна на безкористна и конкретна помощ. Нерядко се занимава с благотворителност.
Девата й налага способност да критикува себе си и другите - качество, което не достига при повечето Водолеи. Хладнокръвието се съчетава при нея с чувство за справедливост. Тя е по-гъвкава от типичните Водолеи, но често се разпилява в незначителни неща. Под влиянието на Дева здравословното й състояние може да стане неин постоянен проблем, заради прекомерното вглеждане в себе си.

В любовта е по-скоро студена, с тенденция да разглежда любовните отношения под микроскоп. Сдържана е и старомодна, но разцъфтява, когато срещне голямата си любов.

Слънцето във Водолей е причината Ива да живее векове напред във времето, затова за нея казват, че ако другите хора тичат да видят новостите, тя вече ги е видяла, възхитила им се е и бърза към другите, все още невидими за околните. Уран, планетата под чието влияние се намира нейния знак, е планета на невероятните изненади и не се знае какво може да предложи на околния свят. Много внимателна и учтива е, но е в състояние за миг да стресне всички около себе си с неочакваните си думи или действия.

Тя е много общителна и се слави с умението да обединява хората в хармонични отношения, добросърдечна, много дружелюбна, изключително човечна. Стреми се да помогне и да не навреди на никого. Мрази насилието. Готова е да даде всичко, за да може човечеството да живее в мир. Вярва в свободата на личността и в правото си да живее както намери за добре. Не обича да я поучават как да живее и затова е добре да не поучава другите. Притежава силна воля и за нищо на света няма да се откаже от своята независимост. Уверена е, че човек още от самото си раждане има своето точно определено място в живота и е длъжен да го намери, като то не бива да му бъде натрапено насила.

Водолеят е носител на новото и на напредъка. Тази е причината, поради която е готова да смени изцяло заниманията си, защото е попаднала на нещо ново и интересно. Не е променлива, напротив! Преди да направи крачката към промяната, ще е намерила начин да приключи със старото, което вече не я увлича, без да нарани или натовари някого.

Парите не играят водеща роля при нея, а са средство за живот и постигане на духовните й цели. Често се случва да е напълно невежа в материалната сфера. Бързо може да бъде подведена и излъгана с присъщата й доверчивост и наивност. За съжаление не й е отредено да печели пари с лекота. Трябва да се труди до изнемога, за да ги има.

Слабите места по тялото й са ставите и сухожилията, които са лесно чупливи и разтягащи се. ЕТО ЗАЩО ОТ НЕЯ СЕ ИЗИСКВА ВНИМАНИЕ, ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ТРАВМИТЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА ПРИ ВТОРОТО Й УЧАСТИЕ В СЪРВАЙВЪР. Трябва да се предпазва от нарушение на нормалното кръвоснабдяване, от проблеми с храносмилателния тракт, от инфекциозни заболявания.

Бързо се приспособява, където и да е. За нея няма значение къде ще живее, винаги успява да се подреди. Домът й е чист и приятен. Не е ревнива, но в същото време знае за половинката си всичко. Каквито и тайни да има, тя е достигнала до тях, без да пита и да рови из чантата и джобовете му. За нея не е типично да дава явен израз на чувствата, защото това е нещо, което не приема. Ако попадне на подходящ партньор двамата стават олицетворение на семейно щастие.

На децата си ще е предана и винаги ще се стреми да ги научи да бъдат искрени и да казват истината. За тази истина, каквато и да е тя, ще ги похвали, никога няма да ги накаже. Никога не би прекалила с обичта си, но тя се усеща във всичко, което прави за хората, които обича.

В романтичния живот има нужда от партньор, който да е много силна и страстна натура и в същото време да я оставя да върви по пътя си без да я ограничава и да й поставя условия. Трудно създава семейство. Обикновено това се случва в по-късните години в по-късните години от живота й, защото търси духовната си половинка. Води необичаен живот, като от време на време изглежда на околните мрачна и се усамотява, но това далеч не е така, защото има потребност да остане насаме със себе си, да направи равносметка на постигнатото.

Ден на раждане
Вибрацията на денят й на раждане е носител на избраната от нея самата кармична разплата, която е причина за трудностите в живота й. Въпреки това е подвластна на числото 13, което й носи успехи и победи в живота.

Съдбовен път
Съдбовният й път я превръща в жена с огромни възможности за изява и за интелектулно развитие.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 29 години е изисквал от нея да постигне стабилност в професионален план. До тази възраст е имала наложена Съдбовна забрана за брак.

Втори
Втория период от живота й - 29-38 години изисква да пътува, да живее извън България, където й е отредено да срещне подходящата половинка.

Трети
Третият период от живота й - 38-47 години е време на Съдбовно подчинение, когато не бива да е прибързана и да надскача възможностите си.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 47 години и позволява до смени изцяло, частично или само да обогати средата си.

Заминала е за Камбоджа в лична година на трудности, породени от странични фактори, в месец на промени и задгранични пътувания и в ден на анализ и себеанализ, които може да й помогнат въпреки трудностите да достигне до финала.