Участвала в Сървайвър III: „Островите на перлите”

На 26 г. от град Варна. Обвързана.

Работа: Адвокат, активно се занимава с фитнес

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е във Водолей
С асцедент в Дева

Асцедентът й в Дева помага на нейната възвисена личност да се приземи и да се превърне поне отчасти в практична. Когато Водолеят я натоварва с невероятни мечти, Девата й напомня, че има и финансова страна на живота.

Филантропът във Водолей й е заложен по рождение и подкрепя желането на Дева да помага на другите хора. Затова и тя, като представител на комбинацията от двата знака е способна на безкористна и конкретна помощ. Нерядко се занимава с благотворителност.
Девата й налага способност да критикува себе си и другите - качество, което не достига при повечето Водолеи. Хладнокръвието се съчетава при нея с чувство за справедливост. Тя е по-гъвкава от типичните Водолеи, но често се разпилява в незначителни неща. Под влиянието на Дева здравословното й състояние може да стане неин непрекъснат проблем, заради прекомерното вглеждане в себе си.

В любовта е по-скоро студена, склонна да разглежда любовните отношения под микроскоп. Сдържана е сякаш извън времето, но разцъфтява, когато срещне голямата си любов.

Животът й преминава в движение. Трудно e да я принудят да стои на едно място. Дори и когато се налага да се подчини, тя пак трябва да усеща  свободата си. Много трудно успява да намери своята среда, въпреки че няма проблем с приспособяването към всякакви, дори и непознати или пък тежки, условия. Причината да се чувства не на мястото си е във високите й изисквания. Затова търси в хората от своето обкръжение качества, които не се срещат често в една личност. По-добре да не се опитват да я обвързват, да я ревнуват, защото тя приема ревността като посегателство върху личната й свобода. Не е в полза на никого, дори и на любимия човек, да я затваря до себе си, ако не иска да го напусне без шанс за нова среща. Тя просто ще забрави всички, които я затварят в клетката на чувствата си и пречат да се рее в свободния полет на идеите и мечтите си.

Склонна е с лекота да загърби старото, свързано с неприятни за нея моменти и да се устреми към новото, където със сигурност ще намери местенце за себе си, което по право й принадлежи. Ще излекува раните си, но тези, които са я наранили, със сигурност ще напуснат завинаги  живота й.

Има силна интуиция и колкото да е доверчива, тя й помага да развива чувството си за самосъхранение, както  и умението да защитава близките си. Никога няма да им откаже помощ. Ще пази тайните им и ще бъде коректна към тях. Дарявайки помощ, тя печели приятели, но не с цел да ги прави свои вечни длъжници.

Невероятният и оптимизъм е нейната сила в тежки моменти, защото й помага да намира изхода от тях благодарение на ясното съзнание, че го има, което не й позволява да изпада в паника.

Тя е човек на действието, на амбицията, на стремежа на всяка цена да постигне набелязаната цел, на желанието да заеме ръководна позиция, на решителността, инициативността. Не й липсват и отрицателни качества. Може да бъде невероятен инат, прибързана и нападателна, когато някой се опита да й даде съвет и да й посочи грешките. Може да извърши необмислени действия и след това да не успее да поправи грешките си. Прибързаността й е заложена във всяко едно отношение, без значение дали гони някаква професионална цел или урежда личния си живот. Не придобие ли навика да обмисля добре действията си, става податлива на внезапно взетото решение, често за да е в крачка с времето или да не изостава от хората в своята среда. Вече направила погрешната крачка, тя много трудно може да се върне назад, а дори и да успее, то ще е с цената на много усилия и загубено ценно време. Тези качества в същото време и помагат да е новатор на своето време, но само ако е преодоляла своята прибързаност и е обмислила добре действията си. За лош сама е творец на провалите си, защото не допуска, че и тя самата греши. Вижда, че върви по грешна пътека, но обсебена от пословичната си гордост, инат и желанието да се докаже на всяка цена, не иска да признае провала си. Логичният завършек е окончателен срив с цената на много последователни кризи и неуспехи. Несгодите в живота си може да избегне, ако се научи да се вслушва в съветите на околните и да извлича поне това, което е полезно за нея в някоя макар и бъдеща ситуация.

Основният урок, който е необходимо да научи в живота си, е, че дългият път се покорява стъпка по стъпка, а не на големи скокове. Колкото по-висок и дълъг е скокът при нея, толкова повече ще боли при падането и при неизбежния сблъсък с реалността.

Изискването е да работи сериозно върху себе си, за да усвои житейските си уроци, налагащи й предварително обмисляне на нейните действия, съчетани с доза предпазливост. Не успее ли да потисне импулсивността си, остави ли урока си ненаучен, сама се обрича на незавидната орис, да е неудачник.  В нейна полза е да осъзнае силата на собствените си желания и да наложи пълен контрол и самодисциплина над живота си, за да не е подвластна на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат от нея със смирение и доброта. Злобата, интригантството, подмолните действия и инатът са й противопоказни.

Ден на раждане
Вибрацията на денят й на раждане е носител на целеустременост, но и на инат, който в повечето случаи, когато не го овладява й вреди на отношенията.

Съдбовен път
Съдбовният й път е причината за още по-силно изявена прибързаност и желание да надскочи себе си, което ще й навреди в Сървайвър.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 35 години е време на контакти, на шанс да смени средата си и на желание да се запознава постоянно с нови и интересни хора. Отредено й е да създаде семейство около нейната 29-а година.

Втори
Вторият период от живота й - 35-44 години изисква да гради с труда си материална стабилност.

Трети
Третият период от живота й- 44-53 години й налага Съдбовно подчинение и не й позволява да надскача възможностите си, за да избегне разочарованията и провалите.
 
Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 53 години й носи емоции и работа в полза на обществото, особено ако се занимава с научна работа.

Заминала е за Камбоджа в лична година на емоции и трудно овладяема чувствителност, в месец на ново начало, но с много условности, за да бъде успешно и в ден на нова среда и запознанства. Емоцията й може да е причина бързо да приключи участието си в играта.