На 27 г. от град София. Обвързан.

Работа: IT специалист, ММА боец

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Близнаци
С асцедент в Скорпион

Създава впечатление за колосалност, дори и когато  няма покритие. Умее да печели достатъчно,с лекота и да множи спечеленото. Много добър е за съветник и за пазител на хорските тайни и изкушава да му се доверяват. Обикновено жените го печелят със своята сексуалност, която напълно отговаря на неговата. Ако успеят да го завладеят изцяло, той е верен и сантиментален.

Прекалено разностранен е като интереси и желания, но е много интелигентен и обсебващ. Никога не се знае какво ще направи, защото почти винаги неговите думите се разминават с действията му Променливи човек, без определена цел и посока.  Обожава непрекъснатото движение и не може да остане на едно място. Би живял само с една жена, но само ако тя е неговата духовна половинка.

При него думата стабилност е неподходяща. Толкова непостоянен характер е, че трудно може да се сравни с някой от другите знаци. Ако околните и партньорката му искат да живеят с него трябва или да поемат грижата за всичко сами и да го имат до себе си, когато той реши, че иска това, или да се окаже в ролята на вечно чакащата съпруга, която никога не знае точно кога ще благоволи да се появи нейният съпруг. Да не говорим, че винаги ще има до себе си две същества, защото тази негова двойнственост му е по рождение и за цял живот. Никога няма да знае със сигурност каква реакция да очаква, защото не знае с кое от многобройните му лица общува в момента.

Настроенията му са също така променливи и на половинката му често ще й се налага да се пита дали я обича и дали освен нея няма и някоя друга утеха, за която не знае до момента, когато отново ще й докаже на думи чувствата си. Уви, това са непрекъснати преходи, така че се налага да се примири, ако иска да се съхрани брака им.

Той обича да е в компания и да омайва с приказките си. Обича често да сменя приятелите си, защото те или бързо му омръзват, или не могат с нищо да са му полезни.

ЕТО КАКВО МОЖЕ ДА МУ ПОПРЕЧИ ПРИ УСТРЕМА МУ КЪМ ФИНАЛА НА СЪРВАЙВЪР.

Той може и да изневерява, и да бъде верен. Какво ще избере, зависи от предпоставката дали е срещнал или не своята духовна половинка.

Не е лесен като характер. Трудно може да се издържи с него като партньор. Хвърчи с чувствата си като свободно рееща се пеперуда от цветче на цветче. Естествено има си и оправдание: само така може да задоволи своя стремеж към промяна и в партньорството. Фактът, че обикновено оставя разбити сърца след себе си, изобщо не го притеснява. Любовта за него в повечето случаи е поредната забавна игра, ново изживяване във водовъртежа на живота.

Ревнивите жени да избягват връзка с него. Сцените на ревност изобщо не го притесняват. Ако му правят скандали, той ще приеме действията  като опит да го лишат от личната му свобода и бързо, без да предупреди, със замах ще среже веригите, с които се опитват да го приковат.

За него не важи правилото, че като се опари веднъж, ще внимава. Готов е да се хвърля отново в огъня и да изгори със същия тип жена за пореден път само защото е решил, че този път няма как да не е намерил вярната половинка. Ако реши да не се развежда, съхранявайки формално проваления си брак, ще принуди половинката си да се примири с унизителното съществуване, свързано с общ покрив и много изневери, за които естествено ще знае.

За да бъде добър съпруг, има потребност да се чувства винаги център на внимание и да се усеща като коронована особа, на чиито заповеди всички се подчиняват.

Ден на раждане
Вибрацията на денят му на раждане е носител на емоции, на чувствителност и непостоянство, на моментна агресия, ако не постига бързо и както очаква целите си.

Съдбовен път
Съдбовният му път го подтиква да общува и често да сменя средата си, както и бързо да се приспособява към нова среда.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 33 години е време на стабилизация, но предимно професионална. До тази възраст има наложена съдбовна забрана за брак.

Втори
Вторият период от живота му - 33-42 години е отново носител на стабилизация, но вече и в личния живот, на хармония в отношенията и на шанс да създаде семейство.

Трети
Третият период от живота му - 42-51 години

,а също

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 51 години му позволяват да смени изцяло, частично или само да обогати средата си, ако не му харесва и да се обгради с хора, с които ще си бъдат взаимно полезни.

Заминал е за Камбоджа в периода си на стабилност, в лична година на нова среда и бърза приспособимост, в  месец на трудности, които ако спази изискването на деня да анализира грешките си може да преодолява с търпение, въпреки че няма да му е лесно и да върви към финала, но дали ще го достигне зависи само от него. Все пак шансът му за победа не е особено изразен.