Работа: Еколог, безработна, бивш мениджър на компания за преработка на отпадъци

На 29 г. от град Левски. Разведена, с един син.

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Близнаци
С асцедент в Скорпион

Съчетанието на двата знака й дарява нетипична стабилност, решителност и воля. Притежава огромен запас от физически и умствени сили. Не се поддава на странично влияние, но е способна да влияе върху другите хора. Притежава особена магнетична енергия. Прозорливостта на Скорпиона, съчетана с любопитството на Близнаци й дарява остър като бръснач ум, създаден да анализира и да прониква в тайнствените явления на околния свят. Тя е интересна, но и много опасна, ако някой реши да спори с нея. Талантът й да прави остроумни и язвителни забележки е пословичен. Под влияние на Скорпиона езикът на Близнаците “убива с думи”. В екстремни ситуации съхранява спокойствието си и демонстрира невъзмутимост. Справя се с поривите си, но заради постоянните си опити да сдържа емоциите и чувствата си сама може да си докара сериозни физически заболявания, основани на нервен и психологически срив. Любовните връзки й носят вълнения и са обвити в тайнственост.

С много внимание и даже предразсъдък е необходимо да подбира своята среда. Животът отдавна й е доказал, че родителите са едно, а приятелите - друго. За съжаление е лесно уязвима точно от некоректните си приятели, заради които може да се наложи да отговаря било спрямо нарушени морални правила на обществото, било пред законите на държавата, без да е виновна за каквото и да било. Опасна авантюра е да прави непоискано добро и да се отдава от цялата си душа в помощ на някого, без да е проверила какво точно искат от нея. Греши, ако се доверява само на красиви думи и обещания. Необходимо е да проверява всичко и сама, преди да се впусне да помага или да инвестира.

Тя е  разнолика, но се нуждае от много разбиране и съчувствие. Не й е никак лесно да приеме сериозните отношения на една връзка, още повече че трудно ще се раздели с личната си свобода. Фантазията й непрекъснато я води към различни хоризонти и не иска да бъде спирана в своя полет. Трудно се отдава само на кариера. По-скоро е в непрекъснато търсене на любовта. На тази любов, която ще я свърже с мъжа идеал, притежаващ всички мечтани качества. Отказва да се примири с факта, че може и да не срещне своя идеал. Нуждае се от много разбиране, за да успее да намери вътрешното си равновесие.

ТОВА ЩЕ ТЪРСИ И ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕТО СИ В СЪРВАЙВЪР И ЩЕ СЕ РАЗОЧАРОВА, АКО НЕ ГО ПОЛУЧИ.

В живота с партньора си ще има много емоции, защото е винаги с различно лице и трудно намира време да скучае. Много проницателна, тя ще го следва винаги, ако не я лишава от нейната свобода и не изисква да стане по-постоянна в действията и желанията си.
Характерно за нея е невероятното усещане за привличане, когато някой е наблизо и еротичното й излъчване. Та забелязва още в ранните си години мощното привличане, което мъжете изпитват към нея.

Верността е нещо, което не може да очаквате от нея. Тя е прекалено влюбена в самото влюбване и няма как да се откаже от него. Въпреки че изисква от партньора си да гледа по-повърхностно на поведението й, тя е достатъчно толерантна към него, докато се усеща главната фигура в живота му. Старае се да създава красота в сивото ежедневие и е чудесна, весела майка за своите деца.

Ден на раждане

Вибрацията на денят й на раждане е носител на кармична разплата, заради неизявени възможности в предишни прераждания. Сега е длъжна да върви уверено към целите си и да покорява нови и нови върхове.

Съдбовен път

Съдбовният й път изисква да е умерена, да не надскача себе си, да е добра, но не бива да прави непоискано добро, защото то винаги й се връща със зло.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 25 години е бил време на анализ и себеанализ, на шанс да намери мястото си в професионално отношение. До тази възраст е имала наложена Съдбовна забрана за брак.

Втори
Вторият период от живота й - 25-34 години е време на стабилизация и хармония в отношенията. Позволява създаване на семейство.

Трети
Третият период от живота й - 34-43 години изисква да преодолява трудности, но те няма да я притеснят, заради натрупаните опит и рутина в годините назад.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 43 години и носи емоции и изискването да работи в полза на хората.

Заминала е за Камбоджа в периода си на стабилизация и шанс да е в хармония с другите участници. В лична година на трудности, в месец на промени и пътувания зад граница и в ден на материална стабилизация, който може да е подтикът й да върви упорито към финала и при повечко късмет да стигне до него.