На 27 г. от град София. Необвързан.

Работа: Певец, завършил Музикалната академия

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Лъв

С асцедент в Близнаци

Забележителното съчетание от голямо горещо сърце и остър ум го озарява в ярка светлина. Той е силна личност. За него няма прегради. Оптимист е и се наслаждава на живота, без да се притеснява от трудностите. Активен е умствено и физически. Ще запази добрата си форма и в напреднала възраст. Неговият изгряващ знак му дарява страст към пътувания и към бляскави изяви. Говори красиво и убедително. Има много приятели. Нетърпението му е причина да рискува и да му липсва организация. Трудно му е да се концентрира в една цел и с търпение да я достигне. В един момент от живота си може да се окаже, че има само повърхностни знания. Ако не съществуваше навикът му да драматизира, би могъл да достигне много високо ниво на житейска реализация. Затова в живота му не липсват спадове на настроението до нервно изтощение. В любовта е непостоянен. Възможни са няколко брака.

Има възможност да пътува, което ще доведе до обогатяване на ума и развиване на интелекта му. Професията, подходяща за него, се свежда до интелектуална търговия или до всичко свързано с писателска дейност и книгоиздаване. Греши, когато заради причини, свързани с неговите близки, отлага свои командировки или пътувания, защото така няма да успее да помогне и на своите роднини.

УЧАСТИЕТО В СЪРВАЙВЪР МУ ПОМАГА ДА ИЗБЕГНЕ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ.

Слънцето в Лъв е причината да има странно привличане към противоположния пол. Склонен е непрекъснато да демонстрира своята влюбчива натура и естествено да изживее не малко разочарования. Мрази повторенията, с които искат да го накарат да свърши нещо в личен и професионален план. Веднъж разбрал за какво става въпрос, той се впуска стремглаво да го реализира. Не търпи и миг забавяне. Иска околните да имат винаги добро мнение за самият него и губи много време за постигането на тази цел. В повечето случаи успява. Напълно осъзнава какво влияние има върху хората от обкръжението си и как да направи още по-добро впечатление. Себесъхранението е от особено значение за него. Би направил всичко, за да плати цената на ръкоплясканията и да блести в светлините на прожекторите. Ако изпадне в ситуация, която го ограничава, той просто зарязва работата си.

Нормалното му състояние поначало е свързано с отлично здраве. И сериозните болести му минават бързо. Продължителното залежаване го подтиска. Готов е да се обяви за здрав по-рано от нужното, което пречи на оздравителния процес.

Отдават му се дейности, в които е център на внимание. Там където непрекъснато получава признание, хвалят го и му се възхищават, той мобилизира всичките си сили и е перфектен. Не подлежи на подчинение. Склонен е да критикува, да казва всичко директно в очите и обикновено е в правото си. Идеалната професия за него е дипломацията. Може да бъде управител на своя фирма, това отговаря напълно на лъвската му същност. За него е от огромно значение да бъде оценен по достойнство. Доброто възнаграждение за извършената работа е равностойно на оценка. Не я ли получи, се обижда и става апатичен, без желание да изпълнява задълженията си, ако е подчинен. Обича да харчи и да си доставя удоволствия. Раздава щедро пари на всички, които му поискат, а след това ходи с празни джобове, или иска тайничко заеми. Няма да признае, че не може да услужи, дори и да има дребни стотинки в джоба си. Склонен е да вземе заем заради някого. Положителното в тази ситуация е, че бързо умее да печели пари и да пълни отново сметката си, а след това импулсивно решава, че трябва да си купи нещо скъпо или уникално. Ето с какво трябва да се справи: първо - да намери своето място и да се реализира самостоятелно в областта, в която му харесва. Второ - да харчи с мярка, но да не се лишава от нищо.

Влюби ли се е готов да жертва живота си за жената на неговото сърце. Има изискване към нея, да не се държи неприлично когато са сред хора и да бъде винаги елегантна. Никак не обича жените с пороци, но за съжаление обикновено минава и през това наказание, за известно време да попада точно на типажа, който отрича.

Непрекъснато възвеличава своето его и така се опитва да си извоюва признание и да се наложи над другите, защото не може да позволи някой да властва над него.

ТОВА КАЧЕСТВО ЩЕ МУ ВРЕДИ ПО ВРЕМЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО.

Ден на раждане

Вибрацията на денят му на раждане е носител на стремеж към стабилност, която е длъжен да постига само по честен начини  никога за сметка на нечий провал.

Съдбовен път

Съдбовният му път налага да е умерен, тактичен, коректен, почтен.

Периоди

Първи

Първият период от живота му - до 34 години му дава възможност да пътува зад граница. До тази възраст има наложена Съдбовна забрана за брак.

Втори

Вторият период от живота му - 34-43 години му позволява да смени изцяло, частично или само да обогати средата си. Идеален е за създаване на семейство.

Трети

Третия му житейски период - 43-52 години му позволява да гради материална стабилност с труда си.

Четвърти

Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 52 години му дава възможност, ако има това желание да се установи трайно зад граница.

Заминал е за Камбоджа в периода си на промени и пътувания - чудесно съвпадение. В лична година на Съдбовно подчинение, която забранява да надскача възможностите си, в месец на нова среда и запознанства, който му помага бързо да се приспособи към нея, в ден на стабилизация и хармония в отношенията, все фактори, които ако спази изискванията на Съдбата ще го водят към финала.