Работа: Охрана в заведение, бивш състезател по муай тай

На 28 г. от град Поморие. Разделен със съпругата си, има двама сина.

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Телец
С асцедент в Лъв

Той е лидер по рождение. Силен, добър,  щедър чвек. Винаги знае какво да направи в дадена ситуация и хората му се доверяват. Те са щастливи да споделят с него мислите и идеите си. Делови човек е. Притежава желязна хватка, но неговото пословично трудолюбие често изглежда в очите на хората като егоизъм и стремеж към власт. Работи много и търси признание от всички. Стреми се както към благополучие, стабилност и лукс, така и към уважение, без да се замисля какво ще му струва това. Успехът му е необходим като хляба и водата. Често жертва личния си живот заради професионалните успехи. Неуспехите го съсипват.

ЕТО ТОВА КАЧЕСТВО МОЖЕ ДА МУ ВРЕДИ ПО ВРЕМЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА.

Лесно раним е, но прощава бързо на тези, които са го обидили. Не е отмъстителен. Не понася глупаците. Любвеобилен и страстен е, но го предупреждавам винаги да помни, че не всеки може да му дари любовта, която очаква. Съчетанието на двата знака му дава рядката възможност да срещне голямата си любов, а не просто брачен партньор.

Когато го срещнат за първи път, околните са очаровани от неговата кротост и практицизъм, от чисто земните му желания, които постига с много внимание, обмисляне и предпазливост.

Тази житейска философия важи с пълна сила и за любовта. Той много добре ще проучи обекта, заслужил неговото внимание, и едва тогава ще направи и невъзможното, за да го спечели. Неговото ухажване е малко по-различно, защото доказва чувствата си с невероятни подаръци като солиден дом или красиво обзавеждане, скъпи бижута, много цветя. По този начин мисли за бъдещето си с неговата избраница.

Все пак с него не се живее никак лесно, защото обича да се чувства по-силната половинка в общия семеен дует. Никак няма да му хареса да му вземат първенството, защото иска да се чувства глава на семейство. Не бива да го засягат, като го унижават в компания, защото ще го отблъснат от себе си и ще го накарат да замълчи за дълго, а това никак няма да  бъде приятно на партньорката му. Той умее да показва, че тя не съществува, нещо, което ще я нарани повече от шамар или обидна дума.

Когато намери истинската жена, той се превръща в много консервативен, нерядко пуритан, и няма навика да залита в други връзки. Ако бъде измамен в чувствата си и се стигне до раздяла, трудно успява да се съвземе и отново да заживее нормален живот. Ако  лесно преживее развод и бързо забрави за годините преди това, мога да кажа, че  в този брак не е имало чувства, а по-скоро желание за компромис или съжаление към половинката. Обича децата си и ще ги научи на всичко полезно в живота. Способен е да ги отхвърли, ако осъзнае, че не изповядват неговата житейска философия.

Обича много да работи и е добре от време на време да му се напомня, че трябва и да си почива. Обича уютния дом и спокойствието

От ранна възраст е силно привлечен от красивите жени. Но осъзнава, че красотата не винаги отговаря на душевността и интелекта, и се оглежда за своята житейска спътница. На нея се пада честта да му осигури, от една страна, спокойствието и удобството, които обича, от друга, да създаде уютния си дом и да пусне в него здрави корени. Търси жена, която да го следва и да задоволява потребностите му, да го глези и да поддържа в ред неговия общ красив дом. Той е галантен кавалер. Усетът към красивото, към хубавата храна, начинът по който поръчва менюто в ресторанта, красивите подаръци, които поднася, го характеризират като търсен партньор.

В любовта му е необходимо време за избор, без да го пришпорват. Сам и без чужда помощ ще прецени всички  плюсове и минуси и ще вземе решението си. Трябва да е сигурен, че жената няма да го измами и че е истинската.

Ден на раждане
Вибрацията на денят му на раждане е носител на кармично наказание, което е причина сега да е упорит и борбен.

Съдбовен път
Съдбовният му път изисква да общува, да сменя често средата си, докато намери своята.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 33 години му носи стабилност и хармония в отношенията.

Втори
Вторият период от живота му - 33-42 години му позволява да гради материалната си стабилност.

Трети
Третият период от живота му - 42-51 години му позволява да пътува и да живее зад граница.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 51 години му поднася успешни начинания.

Заминал е за Камбоджа в периода си на стабилизация и на шанс да създаде хармонични отношения, в лична година на нова среда и запознанства, обещаваща му лесна приспособимост, в месец на трудности, препъни камък към финала, в ден на себеанализ и осъзнаване на грешките.