На 42 г. от град Кюстендил. Разведена, има една дъщеря.

Работа: Бизнес дама – занимава се с търговия на петролни продукти, фитнес инструктор, състезател по бодибилдинг

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Близнаци
С асцедент в Скорпион

За разлика от типичните представители на Близнаци тя винаги изчаква и много добре преценява хората, което й позволява да узнава всичко за тях. Чувствата й често са така силни, че плашат, затова се е научила да ги владее. Мъжете се страхуват от нея и от силата, която излъчва, защото виждат нещо сякаш свръхестествено. В същото време й се възхищават и са готови да се обвържат с нея. Все пак тя е достатъчно предпазлива, за да не сгреши в своя избор.

Живее в свой свят, към който всички трябва да се приспособяват, ако не - ги напуска и бързо ги заменя с ново обкръжение. Интелигентна, непрекъснато се зарежда с нова информация. Е, може да е понякога откъслечна и повърхностна, но нали може да каже и една дума, та да се види, че е в час с темата.

Много непостоянна и любопитна. Нейната цел е непрекъснато да научава най-новото в света и живота. Отлично общува с околните и приказва с удоволствие. Не обича да се обвързва в неразрушими връзки, защото и в интимността се стреми към разнообразието. Привличат я интересните и интелигентни мъже, които няма да се изненадат, ако в един момент тя реши, че връзката вече е остаряла и е крайно време да я приключи.

Духът й е в постоянен свободен полет. Идеите й са носители на бъдеща реализация. Отдава голямо значение на разсъжденията и проверката на истинността, както и на думите, с които си служи много добре и успява да бъде убедителна. Обикновено в действията си или в намесата си в нечии действия е напълно безпристрастна и не само, че съветът й е обективен, а и така слага позволената граница за намесата си. Не е склонна да навлиза в дълбочината на нечии чувства и емоции, както и да се товари с чужди проблеми с години, защото е над всичко това. Чувствата са нещо особено и специално за нея. Осъзнава ги в по-късна възраст, но държи на взаимност и разбиране.

Въздушният знак я прави достатъчно променлива. Често, както е в добро настроение, тя се превръща в намръщена и страдаща - Бог знае за какво - жена. Капризите й стават нетърпими и често водят до разправии в едно съвместно съжителство.

ТЕЗИ КАЧЕСТВА МОЖЕ ДА НЕ РАБОТЯТ В НЕЙНА ПОЛЗА ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕТО Й В СЪРВАЙВЪР.

Щастлива е, когато срещне мъжа, съгласен да я приеме такава, каквато е, да бъде толерантен, честен, открит и приятелски настроен към нея. Но и тогава ще е грешка да се надява на вярност от нейна страна. Опита ли се да я насилва към вярност, ще я изплаши и изгуби много скоро, защото неговото мърморене отново се приема като посегателство над личната й свобода. Много е важно да й даде възможност заедно със задълженията към дома и семейството да упражнява своето хоби и да се среща с приятелките си.

За нея сексът е от огромно значение и партньорът й трябва непрекъснато да й поднася изненади, за да й доставя удоволствие. Съществува опасността да има няколко брака, докато срещне подходящия партньор.

Около себе си излъчва искри от топлина, които се отразяват благотворно на околните. Не обича подчинението и не търпи да е в нечия зависимост. На нея винаги й трябва цел, към която да се устреми и на която да посвети живота си. Ако нещо или някой не я вдъхновява, тя не живее пълноценно. Обича да помага на своите близки, но далеч не винаги е чувствителна към проблемите им или пък практична в подкрепата си. За да върви напред и да може да ръководи, трябва да има до себе си сигурната опора на верни хора, които няма да я предадат.

Ден на раждане
Денят й на раждане е носител на стабилност в личен и професионален план и хармония в отношенията.

Съдбовен път
Съдбовният й път е причина да общува и често да сменя средата си.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 33 години е бил време на запознанства, на честа смяна на средата, като до тази възраст е имала Съдбовна забрана за брак.

Втори
Вторият период от живота й - 33-42 години и е донесъл мечтаната стабилност и хармония в отношенията, като е бил идеален за създаване на семейство.

Трети
Третият й период от живота й - 42-51 години е за нея време на емоции и работа в полза на хората.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 51 години и дарява стабилност, спокойствие и хармония в живота и отношенията.

Заминала е за Камбоджа в периода си на емоции, в лична година на емоции, които ще са причина на моменти да е неуправляема и да си печели неприятели сред другите участници, в месец на ново начало, което ако е успешно, ще е по-скоро съдбовен подарък, в ден на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които може да са причина да не достигне до финала.