Работа: Фитнес инструктор, диетолог, състезателка по бикини фитнес, Бивша състезателка по волейбол

На 25 г. от град София. Обвързана.

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Родена си в Овен
С асцедент в Овен
 
Двойното влияние на Овен и управляващата планета Марс засилват до крайност всички положителни и отрицателни качества в нея. Тя е представител на най-взривоопасния вариант на характера на Овена. Бдителна, стремителна, изявен ентусиаст, прекалено импулсивна и склонна към съперничество, със силно изявена сексуалност. Започва новите си занимания показно, с гръм и трясък, но по правило не ги завършва. Готова е да се впусне напред, бягайки като заек от ловец, но ентусиазмът й бързо се изпарява и започнатото й омръзва, преди да е стигнала до сърцевината му.

Хората от обкръжението й или я приемат изцяло такава, каквато е, или изобщо не я приемат - златна среда не съществува. Няма да сбърка, ако се научи да разпределя правилно енергията си и да завършва започнатото, за да не се окаже във въртележката на омагьосан кръг от безсмислено пропилени години.

Неуморима и великолепна, трудно приема мнението на околните, че е егоист. Нека се опита да раздава повече чувства в отношенията с интимната си половинка. Тогава огънят на нейната енергия и страст ще се разгори по-ярко и уверено.

Способна е да се справя идеално с всякаква професия и да печели добре, но е задължително да погледне сериозно на финансовото си състояние, защото има навика да не знае колко харчи и какво има в банковата си сметка. Подобна незаинтересованост може да й струва в най-неподходящия момент планина от проблеми и съдебни разправии.

Трудна е за разгадаване, защото въпреки непрекъснатия стремеж да бъде обичана и ухажвана, тя предпочита да завоюва първите позиции в професионалната и обществената стълбица, пък за любовта има време. Понякога може и да забрави, че все още не е намерила своята половинка. Още повече, че се справя отлично с всичко и почти няма нужда от мъжка подкрепа.

ЕТО КАЧЕСТВО, КОЕТО ЩЕ Й ПОМОГНЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО.

Все пак и нейното сърце копнее за онази истинска, единствена и незабравима любов. Само че тази любов трябва на всяка цена да й отстъпи първенството, иначе току виж е престанала да съществува и чувствата се изпарили като дим в синьото небе, все едно никога не ги е имало. Много е ревнива, но независимо от гнева, който избликва в повечето случаи поради някаква мъглява причина, тя бързо забравя и прощава. Щедра е, когато се отнася до пари. Грижовна съпруга и майка, но в съпружеския живот изисква всичко да се дели по равно. Ако партньорът й спази тези скромни изисквания, може да се радва на отлично съжителство, още повече че когато обича, тя е готова много да търпи, за да бъде с него. Все пак е добре да не прекалява с капризите! За трагичния изход от такова неразумно поведение ще си бъде виновен само той.

Не е лесна в любовта. Не е от типа домакини, които седят у дома и се занимават с пране, гладене, готвене и чистене. В любовта иска да бъде завладяна, иначе трудно ще я спечелят. Направи ли веднъж своя избор, тя е вярна на партньора си, което не й пречи да се стреми към запазване на личната си свобода. Трябва да има винаги време за себе си, за интересите и хобито си. Привлекателна е за мъжете, но е добре да внимава да не изгуби част от чара си в прекалената си енергичност. В интимността обича непрекъснато да слуша комплиментите на своя любим, че е единствена и незаменима. Като майка е строга и много всеотдайна. Ако децата й не са послушни или правят бели, приема това за лична обида заради факта, че не ги е възпитала добре.

Ден на раждане
Вибрацията на деня й на раждане е носител на стремеж към промени и пътувания.

Съдбовен път
Съдбовният й път изисква да овладява емоцията си и прекалената си чувствителност.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 27 години е време на емоции и работа в полза на хората, като й налага съдбовна забрана за брак.

Втори
Вторият период от живота й - 27-36 години е време на промени и пътувания и на шанс да срещне половинката си извън България.

Трети
Третият период от живота й - 36-45 години също й позволява да живее извън България.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 45 години е труден, но и рутинен и спокоен.

Заминала е за Камбоджа в периода си емоции, които е длъжна да овладява, за да не си печели неприятели, в лична година на Съдбовно подчинение, изискваща да не надскача възможностите си. В месец на нова среда и нови запознанства и в ден на анализ и себеанализ. Съчетанието от тези характеристики немалко ще затрудни присъствието и в Сървайвър.