Участвала в Сървайвър IV: „Филипини”

На 32 г. от град София. Необвързана.

Работа: Фотограф

 

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Овен
С асцедент в Рак

Изгряващият знак Рак допълва динамичната и поривиста същност на Овена с доброта и благоразумие. Въпреки това импулсивността и темперамента на Овена се прокрадва в спокойствието и грижовността на Рака. Тя е изпълнена с мъжеството на Овена, но повече в умствен, отколкото във физически план. Придържа се към идеите си и тяхното реализиране, но не с помощта на силата. Уверено върви към целта, но често предпочита заобиколните пътища, вместо пътя на откритото нападение. Понякога страда от своята раздразнителност, причината за която се крие в прекалената й чувствителност. Живее с противоречието на две начала: пълна свобода и любов към дома и семейството.
Лесно се приспособява към хората и обстоятелствата и често усвоява идеи и мнения от другите хора, на друго ниво на развитие, които са й от полза. Знае как да се бори за истината, но рядко е защитница на самата себе си. Винаги се хвърля да помага на другите. Лесно печели приятели и обожава да се весели. Съветът ми е да обръща повече внимание на чуждите потребности и на отношението на хората към нея. Да не се поддава на желанието да се скрие и да се превърне в безчувствена жена.

Изключително надарена е в областта на изкуството. Щедра е и на чувства и на желание да помага в материално отношение на околните. Способна е да се захване с нещо напълно непознато й до момента и много скоро става специалистът, без които другите не успяват да се справят. Умее да работи добре, но също така и да си доставя удоволствия, затова консумира с пълни шепи радостите на живота в свободното си време. Не бива да се поддава на желанието си да ръководи. За нея е по-важно, давайки всичко от себе си, да е подчинена на някого в професионален план.

Ралица е толкова енергична, че е в състояние да предизвика всяка една ситуация. Винаги е готова да поема инициативата, особено ако е сред съмишленици, които няма да й изневерят. Стремежът й към победа и винаги победа е пословичен. Няма конкуренция в това отношение, както и не е от значение причината, поради която се е втурнала нанякъде. Ще гони целта си докато реши, че вече може да преотстъпи мястото на някой друг, който е тичал успоредно с нея, а тя със сигурност вече си има нова, по-примамлива цел. Готова е да приема поражението като част от пътя към победата, което й пречи да вижда предупрежденията за опасностите по пътя й. Търси непрекъснато предизвикателствата и се стреми да ги побеждава. Те са най-силният мотив, за да полети в атака и то в първите редици. Колкото повече я подкрепят приятелите и близките й, толкова по-големи победи ще жъне, а всъщност е изпълнена с едничката благородна цел да защитава слабите, като ТАЗИ ЦЕЛ Е ПРИЧИНА ДА УЧАСТВА ЗА ВТОРИ ПЪТ В СЪРВАЙВЪР.

Не обича интригите и клюките. Не е способна да се възползва от подобна ситуация, за да извлече облаги за сметка на някой колега, приятел или СЪОТБОРНИК. Предпочита да рискува победата си, вместо да изрича лъжи с изключение на случаите, когато е застрашен живота й. Притежава добър организаторски талант и във всичко влага творчество. За нея е от значение да е винаги авторитета, да тласка нещата напред и другите да се съобразяват с нея.

Не подлежи на подчинение. Дори и когато се налага да работи под ръководството на някого, не умее да дава свободна изява на творческите си и интелектуални заложби. Обикновено се справя идеално, но подчинението я подтиска, защото според нея отнема част от личната й свобода и й пречи да блесне пред другите хора с възможностите си.
Склонна е на силни емоции и скокове от една към друга крайност в поведението, което може да се превърне в причина за провал или да я лиши от успех в последния момент при участието й в Сървайвър. Не обича да се съобразява с когото и да било и е далеч от желанието за промени, ако не са по нейно предложение. Има силна воля и много енергия, с помощта на които е способна да се справи с всяка поставена й задача.

Заради невъзможността да овладява емоциите си може да има проблеми в общуването. Не бива да се проявява като разсеяна, защото проблемите й са гарантирани, но ще търси вината в околните.

Склонността и да пилее енергията си напразно е причината за провалите в живота й. Независимо от огнената й същност тя е състрадателна и бързо усеща чувствата на околните. Лесно влиза в контакт с други хора. Винаги е готова да помогне, ако види, че това е необходимо. Притежава талант в областта на изкуствата. Перфектна е и отговорна във всички важни житейски ситуации. Не бива да е лекомислена и немарлива към себе си. Справедлива е в отношенията си с околните. Държи се еднакво с всички. Съветът ми е да се пази от недобронамерени хора, които не може да разпознава.

Ден на раждане
Вибрацията на денят й на раждане е носител на стремеж към стабилност и хармония в живота, но не й позволява да се вкопчва в материалното, за да не остане без средства за препитание, ако иска повече от това, което е заслужила.

Съдбовен път
Съдбовният й път изисква да не е прибързана.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до 35 години е време на емоции, на чувствителност, особено към отправената й критика, на неочаквани реакции от нейна страна.

Втори
Вторият период от живота й - 35-44 години

,а също и

Трети
Третият период от живота й - 44-53 години изискват от нея да анализира живота си, да върви по пътя на интелектуалното си развитие и да гради професионална кариера.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 53 години е труден, но ще преодолява препятствията с помощта на рутината и натрупания опит.

Заминала е за Камбоджа в личната си година на стабилизация и стремеж към хармония в отношенията, в месец на анализ и бързо коригиране на грешките, в ден на емоции, които ако не бъдат овладявани, ще са причина за невъзможност да достигне до финала.