Работа: Височинник, алпинист

На 36 г. от град София. Обвързан.

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Овен
С асцедент в Стрелец

Съчетава у себе си подвижност и стремеж към приключения. Весел и общителен е. Живее за мига. Стрелецът му дарява успех, който рядко го изоставя. В негова компания човек се чувства спокойно и приятно. Въпреки това обичайната му дружелюбност и преданост могат да се изпарят в мига, в който някой се опита да се привърже прекалено много към него и да го обсеби. Сексът е от огромно значение за него. Горещата кръв го подтиква към бурни отношения и честа смяна на партньорите, които могат да се почувстват недооценени, когато отмине първата вълна на любовната страст.

Съчетанието на двата огнени знака е причина да иска за себе си повече от това, което му е необходимо. Способен е да предложи невероятни идеи и да изгради фантастичен замък от обещания за всички, които трябва да направят нещо за него. По-добре да не дава никакви обещания, за да не си създаде проблеми и врагове в лицето на хората от обкръжението си, когато се почувства излъган, след като е дал всичко от себе си за нечий успех, а не е получил нищо за благодарност. Не е страхлив и няма да остане безучастен, ако види, че някъде избухва проблем.

Не е изключено в живота му всичко замислено да се осъществи с по-бавни темпове от очакваното, но това не е повод за притеснение. Важното е да е в добра физическа форма. Останалото идва от само себе си. Нека не забравя, че може да бъде много издръжлив, но и лесно да се предаде след напрегната работа и да се наложи за дълго да си даде принудителна почивка.

Винаги доброто му настроение и оптимизмът, който бликат като фонтан от него, завладяват бързо околните. Обича промените и приятните моменти, но в същото време иска да е сигурен в спокойствието и тишината на своя дом. От време на време се скрива от всички. Търсач на подходящата партньорка, той може да предложи наистина незабравими преживявания в сексуалните отношения. Променлив е и трудно се задържа само с една жена, затова и той ги търси.

Характерно за него е, че е бърз и спонтанен. Винаги прелива от сили и енергия. За него е важен моментния импулс. В същото време често е вглъбен и обективен, особено когато трябва да вземе сериозно решение. Самоуверен, винаги бодър и готов за атака, иска да бъде уважаван и да се изявява най-добре от всички. Личната му свобода е изключително важна за него и няма току така да позволи да му я отнемат. А когато се влюби, няма непреодолими прегради. Обектът на чувствата му на всяка цена в един миг ще му принадлежи, защото не е възможно да не изгори в огъня на неговите чувства и страст.
Има навика да започва много работи едновременно, но все някой друг ги завършва.

КАЧЕСТВО, КОЕТО БИ БЛОКИРАЛО УСПЕХА МУ ПО ВРЕМЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА.

Непрекъснато доказва своите способности и се стреми към първенство навсякъде, дори и в чувствата.

Много енергичен и нетърпелив, обича директните действия. Няма навика да отгатва, иска ясно и безусловно изказани мнения или претенции. Обича безкрайните предизвикателства и не е способен да стои на едно място дълго време. Както бързо се гневи, така и бързо утихва и е готов да прости.

Ден на раждане

Вибрацията на деня му на раждане е носител на стремеж към духовно и интелектуално израстване.

Съдбовен път

Съдбовният му път е причината да се стреми с цената на всичко към материална стабилизация.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 28 години е бил време на Съдбовно подчинение и на изискване на не надскача възможностите си.

Втори
Вторият период от живота му - 28-37 години е бил причина за трудности, породени от странични фактори.

Трети
Третият период от живота му - 37-46 години му носи шанс за стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 46 години му дарява ново начало и шанс за успешни начинания.

Заминал е за Камбоджа в периода си на стабилизация, в лична година на материална стабилизация, изискваща да твори само положителна карма, в месец на емоции, които е в негова полза да овладява, ако иска да стигне до финала, за което може да му помогне деня на ново начало, стига да не е прибързан и обмисля добре, както думите, така и действията си.