Участвала в Сървайвър III: „Островите на перлите”

На 33 г. от град Стара Загора. Неомъжена

Работа: Кинезитерапевт, завършила НСА, бивша лекоатлетка

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Дева
С асцедент в Скорпион

При съчетанието на двата знака - Дева и Скорпион - земната Дева успява да изглади крайностите, типични за Скорпиона. Въпреки това се отдава ревностно и на работата си и на развлечения. Тя е професионалист по природа. Стреми се към добро качество на совя труд и към създаване на най-добър свой образ в представите на околните. Успешно съчетава любовта на Девата към детайлите с праволинейността на Скорпиона и неговите организационни способности. Знае какво иска да постигне в живота и прави всичко възможно да удовлетвори амбициите си.

Прикрива добре чувствата си и заради Скорпиона не прощава предателствата, а задължително готви планове за отмъщение. Критична е, но и самокритични. В най-лошите си прояви е способна да бъде груба и язвителна, нетактична и ревнива. Завистлива е по отношение на чуждото щастие. Необходимо й е много време, за да допусне някого в живота си. Ако усети, че може да се довери на някого, е готова на всичко за него. Нека занижи изискванията си, за да не изживее живота си в самота.

От една страна е влюбена в детайлите, в подробностите, в недостатъците на хората, които не само изтъква, а обича да коригира, въпреки, че си печели врагове. От друга страна се стреми постоянно да общува с някого. Обича да любопитства за живота на хората, да се занимава с проблемите им, защото именно това й помага да избяга от самотата. Интуицията й е силна. Дразни безкрайното й любопитство, което често я подтиква да се рови в тайните на хората и да ги разпространява. Ако не се промени и не потисне това си желание, ще си печели само неприятели.  

Крайно упорита е и не може да види живота от лесната му страна. Устремена е към власт, власт и пак власт и не търпи ничие мнение освен своето. Непрекъснато се оглежда за разни скрити врагове и конкуренти, които я дебнат от всички страни. Това й пречи да живее спокойно, защото винаги търси скрити намерения, чрез които околните искат да й навредят.  Не прощават обидата и предателството и може да нанесе ударите си когато са отминали много години и другите хора вече сте забравили за някогашния проблем. Трябва да се научи на себеконтрол и да принизи поне  част от своята горделивост.

Стреми се към нови знания. Интересно й е да изучава света, хората и живота. Постепенно достига до истината, че разумът е идеален слуга, но много лош господар, защото понякога възвеличава прекомерно егото. Добре е да се научи, че тялото е дом на Духът, на когото е длъжна да се подчинява, като се откаже да следва чисто материалните си желания.
Когато и е поставена задача, върши работата си с досадно търпение и в такива ненужни детайли, на които отделя достатъчно внимание, до степен да изнервя колегите си, ако работи в екип. Трудно може да й се каже какво да не прави, защото след като е тръгнала в избраната от нея посока, няма да се отклони от нея, но не е невъзможно да го стори, ако прецени, че й е изгодно.

Практична и постоянно устремена да развива интелекта си, тя няма да се съгласи да работи за нечия кауза, ако не е добре платена или ако се налага да отнеме от свободното си време. Не бива да прекалява със задълбочаването в ненужни детайли в професионалното си развитие и в личните си отношения, защото губи време, вместо да се развива и да върви към върха. Добре би било да се откаже от желанието си да критикува, за да избегне насочената към нея критика, особено ако е градивна и ще й донесе полза.

Нейният стремеж към творчество е в постоянна борба с желанието й да е полезна на околните с непонятна добродушна мекушавост. В състояние е сама да изпълни живота си с неприятности и неудовлетворение. Обикновено взима връх желанието да се жертва за обществото и жалещите се негови представители.

Ако забрави дребнавостта си, тя е много приятна и желана за компания. Винаги е обградена с приятели, на които може да помогне, а и да разчита. Лесно се поддава на чуждо влияние, особено когато нещо я е впечатлило. Затова и често допуска грешки в отношенията с хората. Задачата й е да постигне чистота в любовните отношения и връзки и умерени сексуални отношения без скокове  в крайни състояния.

Устремена е към върхови позиции. Поставя си трудно достижими цели, към които се катери с неимоверни усилия. ТАЗИ Е ПРИЧИНА ДА УЧАСТВА ЗА ВТОРИ ПЪТ В СЪРВАЙВЪР. Прекаления стремеж към самостоятелност може да я обрече на усамотение и вглъбяване в нейната вътрешна същност, за да се научи да цени приятелството и помощта отстрани. Има сили да се справи и да достигне поне една от поставените си цели. Те могат да са й полезни и по време на състезанията, ако надмогне желанието си постоянно да е в опозиция с всички. Ако се приспособи, вместо да прави опити да промени съотборниците си.

Ден на раждане
Вибрацията на денят й на раждане е носител на умение да общува, да се приспособява с лекота към нова среда, но привлича неподходящи партньори, които й вредят. Забравя й да благодари за подадената за помощ ръка, а когато хората, които са й помогнали се дистанцират от нея, е способна да изпадне в самосъжаление и в истерични кризи, само и само да ги върне обратно, което в повечето случаи се оказва невъзможно.

Съдбовен път
Съдбовният й път удвоява желанието й да общува, затова е добре да е двойно по-предпазлива, за да се предпази от неподходящи хора около себе си.

Периоди

Първи
Първият период от живота й - до нейната 33-а година също й носи постоянни срещи и познанства и възможност често да сменя средата си. До тази възраст има наложена Съдбовна забрана за брак, заради опасността да създаде семейство с неподходящ партньор.

Втори
Вторият период от живота й- 33-42 години отново й носи общуване полезни запознанства, но вече на основата на натрупания опит. В този период може да създаде дом и семейство.

Трети
Третият период от живота й - 42-51 години е време на стабилизация на постигнатото, на създаване хармония в отношенията й.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след 51 години изисква да овладява емоциите си и да работи в полза на хората.

Заминала е за Камбоджа в лична година на емоци, чувствителност и нетърпимост към критика. В месец на ново начало и в ден на нова среда и запознанства, която позволява бърза приспособимост и шанс да върви към финала, но само ако овладее емоциите си.