Участвала в Сървайвър III: „Островите на перлите”

На 35 г. от град София. Неомъжена

Работа: Мотористка, пътешественичка, занимава се с екстремни спортове и рисува карикатури

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Родена е в Стрелец
С асцедент във Водолей

Изгряващият знак Водолей създава от нея работлива, изпълнена с хуманизъм жена. С радост се включва в обществени организации, които имат за цел да подобрят живота на хората. Във всичко, което прави, оставя частичка от себе си. Благодарение на ентусиазма на Стрелеца и абстрактния хуманизъм на Водолея, попада директно в целта и носи непосредствена полза за всички. Великодушна и добра е, но хората трудно установяват с нея близки отношения. Прикрива чувствата си до момента, в който не се е убедила, че може да се довери на даден човек. Откровена и честна е, обикновено изглежда студена, нетактична и взискателна. Способна е да изказва рязко мнението си, без да мисли за чувствата на другите хора. Винаги е готова да изпита своя интелект. От време на време Стрелецът заедно с изгряващия Водолей я подтикват към идеи, които би могла да осъществи, прибягвайки към чужда помощ. Когато създаде семейство, няма да поглежда встрани. Въпреки това й е необходима значителна доза свобода.

Тя е жизнена, смела, много своенравна и непокорна и крайно независима. Не може да си представи, че ще живее монотонен и еднообразен живот. Обича забавленията, хората и лукса. Опасно чаровна и красива жена, остава такава дълги години, дори и в напреднала възраст. Поддържа външността си, спор няма, затова и винаги ще я забелязват. Обича да притежава някого, но и да бъде негово притежание. Винаги се стреми да намери мъжа на мечтите си, който да е енергичен и готов да откликва на внезапно бликналите й идеи и задължително да притежава чувство за хумор. Със сигурност няма да скучаят двамата. Тя търси мъж-мечта, но дори и да го е открила не казва тежката си дума до последният момент, защото все още не е сигурна. Дори е склонна да го напусне за известно време, без да каже каква е причината - да му вмени вина, за да й е подчинен за цял живот. Търси партньор, на който може да се облегне, да разчита изцяло на него и който да й гарантира стабилен дом и грижи за децата им. Ако не й е интересно с даден партньор, тя просто го напуска, дори и ако до вчера са били неразделни. Постъпва така и с работа си и търси друга - по интересна. И без това много се е задържала на едно място. А след раздялата не страда дълго. Бързо намира следващият мъж, в когото търси щастие.

В брака ще спечели, когато се научи да си държи езика зад зъбите. Да не критикува непрекъснато своя съпруг, ако не иска да си създаде сериозни проблеми в брака. Не обича домакинската работа, но когато подреди своя собствен дом започва да променя отношението си и го поддържа в идеален вид, с всички удобства. Може чудесно да забавлява гостите си и да се грижи отлично за децата си, които ще й се възхищават. Би било добре, ако осъзнае, че животът не е фантастични мечти, а една реалност, към която е длъжна да се приспособи.
 
Ако спазва своите Съдбовни заложби, тя има шанс да открие подходящите партньорства, както и да развие умението да намира своята подходяща среда. В същото време неочаквано и за нея самата може да се окаже, че средата, в която се движи е запълнена само с нейни врагове. Способна е да обижда, в желанието си да бъдат директна. С липсата на словесна мярка лесно си трупа тежка карма, която би могла да чисти единствено в борба със себе си. Трябва да постигне задължителното равновесие между външния и вътрешния си мир, за да намери решение на противоречието в общуването между себе си и околния свят. Представлява непрекъсната опасност за враговете си, защото е непредсказуема и никой не може да предвиди плановете й, нито кога ще ги приведе в изпълнение.

В интимен план е склонна да се обвързва в постоянни и дълги връзки, или изобщо да не допуска партньорство, което би я обрекло на живот в самота, но ако това й се случи, ще бъде нейния свободен избор.

Може да се справя с всякаква работа, но е добре да се научи да се приспособява, а не непрекъснато да се стреми да  променя света. В нейна полза е да не се разпилява в цели, които са непостижими, защото ще пропилее годините си без смисъл и без да остави следа.

Ден на раждане
Вибрацията на денят й на раждане е носител на кармична отплата, но ще се радва на закрилата на Съдбата само ако осъзнае, че е редно да търси причините за провалите си най-напред в себе си, а след това в другите хора. В противен слечай, вместо да се радва на добрите възможности, които има, тя ще бъде вечния неудачник.

Съдбовен път
Съдбовният й път изисква да се роди в България, но да изживее живота си в друга държава, а пътуването за участие в Сървайвър е първата възможност да изпълни това изискване, макар и за кратко. Ако не го спази в един момент ще започнат провалите и здравословните й проблеми.

Периоди

Първи
Първият период от живота й  - до нейната 31-а година е време на самота, себеанализ и осъзнаване на грешките, на възможност да гради професионална кариера. До тази възраст има наложена Съдбовна забрана за брак.

Втори
Вторият период  от живота й - 31-40 години изисква да общува, често да сменя средата си, да се приспособява с лекота към новата и вече и позволява да създаде дом и хармонично семейство.

Трети
Третият период от живота й - 40-49 години изисква да постави ново начало в живота си и също е добър за сключване на брак.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота й - след нейната 49-а година е емоционален и изисква от нея да работи в полза на хората.

Заминала е за Камбоджа в личната си година на трудности, породени от странични фактори, в месец на промени и задгранични пътувания и в ден на анализ и себеанализ, но дали ще успее да намери хармонията в себе си и с околните и да върви упорито към финала зависи от нея самата.