Участвал в Сървайвър II: "Експедиция Робинзон"

На 33 г. от град София. Разведен с дете, но в момента е обвързан.

Работа: Фитнес инструктор, бивш състезател по гребане

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Овен.

С асцедент в Скорпион

Скорпионът добавя към избухливостта и липсата на сдържаност при Овена дълбочина на чувствата, стремеж към тайнственост и немалка доза сарказъм. Той повече от останалите представители на знака Овен се стреми да е в първите редици. Неистовото му желание да е водещ е подкрепено изцяло от решителния и непреклонен Скорпион.

Във всичко, което прави, съществува елемент на състезание - в работата, в чувствата, в приятелските връзки. Веднъж определил своята цел, не се спира пред нищо. Работи активно, създавайки впечатление, че хората около него сякаш стоят на едно място и бездействат. Използва разумно своята невероятна енергия. Чувствата му са толкова силни, че е способен да задуши потърпевшите със страстта си. Не се примирява с любов второ качество. Иска винаги най-доброто. Ако не намери подходящата партньорка, предпочита да изживее живота си в самота. Нека обърне внимание да храненето си. Застрашен е повече от другите хора от заболявания, свързани с наднормено тегло или заради некачествени храни.

Като мъж, роден под влияние на този знак е толкова енергичен, че е в състояние да предизвика сам всяка една ситуация. Винаги е готов да поеме инициативата, особено ако е сред съмишленици, които няма да му изневерят. Стремежът му към победа и винаги победа е пословичен. Няма конкуренция в това отношение, както и не е от значение причината, поради която се е втурнал нанякъде. За съжаление е винаги готов да приеме дори и поражението като част от пътя към победата, което му пречи да вижда предупрежденията за някаква опасност. Търси непрекъснато предизвикателствата и се стреми да ги побеждава. При него те са най-силният мотив, за да полети в атака и то в първите редици. Колкото повече го подкрепят приятелите и близките му, толкова по-големи победи ще жъне. А всъщност през цялото време е изпълнен с едничката благородна цел да защитава слабите и онеправданите, дори когато него самия ще го заболи, даже и когато осъзнава, че не заслужават подкрепата и защита му. Просто не успява да подтисне желанието си да се доказва.

Длъжностите, които го блазнят, са винаги ръководните или организаторските. Трябва да е винаги водеща фигура, а кой ще продължи по-нататък това изобщо не го интересува. Важното е да тласка нещата напред и другите да се съобразяват с неговото мнение или заповеди.

В любовта е много романтичен, но пък реши ли че трябва да спечели някого става невероятно изобретателен и винаги успява. Готов е да постави любимия човек на пиедестал. Ако по някаква причина се разочарова, става ревнив и готов за борба, докато отново извоюва своята позиция.

Умен е да се радва на красотите на света, да изживява чудесни мигове сред природата. Той е консервативен, но този факт не му пречи да има приятели. Притежава таланта да мисли светкавично, с верни изводи. Добре борави с думите и би бил съвсем в свои води в писателските и журналистическите среди. Успехът му е сигурен.

Понякога му е трудно да се справя с житейските неуспехи. Не е в състояние да контролира своята емоционалност и това често му пречи да осъществява контакти до невъзможност да изкаже правилно мислите и намеренията си. Една от важните му житейски задачи е да преодолее своята разсеяност, защото тя може да стане повод за конфликти както у дома, така и в професионален план.

Той е агресивен, много динамичен, устремен е да поема инициативата във всяка ситуация. Решителност и смелост не му липсват, но понякога пилее енергията си напразно, а когато види, че се е провалил, започва да изкарва яда си на околните.

ЕТО ТОВА МОЖЕ ДА Е ПРЕЧКА ПНО ВРЕМЕ НА ВТОРОТО МУ УЧАСТИЕ В СЪРВАЙВЪР.

Справедлив е в отношенията с околните. Държи се еднакво с всички, без значение от различията помежду им. Трябва да се пази от недобронамерени хора. Трудно му е да ги разпознава, а след това ближе рани заради осъзнатия факт, че е използван. Колкото повече си наложи да гледа на света откъм хубавата му страна, толкова по-голям шанс има за житейска реализация.

Ден на раждане

Вибрацията на денят му на раждане е носител на стремеж към духовно и интелектуално израстване, но и на изискването да е компромисен, когато компромисите не са в негова вреда.

Съдбовен път

Съдбовният му път изисква да общува постоянно, да сменя често средата си, но е причината да привлича към себе си неподходящи приятели и партньори, които го използват.

Периоди

Първи

Първият период от живота му - до 33 години е носител на Съдбовно подчинение, което му налага живот в дома на неговите родители. Не трябва да е прибързан и да надскача възможностите си. Отредено му е да създаде семейство около неговата 28-а година.

Втори

Вторият му период - 33-44 години е време на материална стабилизация. Трябва работи активно, за да спечели парите с труда си, но пък ще го постига с лекота. Ако не е създал семейство, е орисан в тези девет години да сключи брак по сметка.

Трети

Третият период от живота му - 44-53 години изисква да постави ново начало в живота си, но без прибързаност и импулсивни действия, каквито не липсват при огнения му темперамент.

Четвърти

Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 43 години позволява да предприема промени, да пътува и да живее извън България, ако има това желание.

Заминал е за Камбоджа в лична година на материална стабилизация и кармична разплата, в месец на емоции и чувствителност, в ден на Съдбовно подчинение, което не му позволява да надскача възможносите си. Трудно ще му бъде да напредне в играта.