Участвал в Сървайвър IV: „Филипини”

На 40 г. от град Варна. Женен с едно дете.

Работа: Моряк, бивш състезател по спортна гимнастика

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Стрелец
С асцедент в Стрелец

Внася в живота си, а и в този на околните оживление и оптимизъм. Душата на компанията е. Винаги е в центъра на събитията и в търсене на приключения. Основните черти на характера му са независимост и любов към личната свобода. Притежава силно развито чувство за справедливост. Всякога е готов да помогне на изпадналите в беда и да ги защити. До такава степен цени личната си свобода, че най-малкото подозрение към някого, който вероятно се опитва да му я отнеме, предизвиква в него агресия. Лишен е от чувство за собственост и не иска да го вижда и у близките си. Ще изживее много любовни приключения, но винаги ги държи под контрол.

В професионален план блика от идеи. Те са причина да предприема много пътувания, които ще го отведат далече от родината. При невероятния си оптимизъм рядко се обижда, освен ако обидата не го е засегнала дълбоко. Роден е да увлича след себе си и да вдъхновява другите хора.

Светлин е способен да се приспособява към всякакви условия на живот. Винаги има грандиозни планове, които осъществява с неизчерпаемата си енергия. Не обича да е в нечие подчинение, но все пак не е склонен и към някакво неконтролируемо безразсъдство. За съжаление често губи представа за реалността. Това е огромна заплаха за финансите му и за успехите му, защото е склонен да участва в рисковани начинания, без да се замисля за последиците. Предпочита професия, в която да може да реализира безбройните си идеи, да е свободен и да работи самостоятелно. Обича да работи на открито. Не позволява сред колегите и приятелите му да настане скука. Непрекъснато крои нещо, използва някой за каузата си, но следва низ от недоразумения, водещи до скандали, от които по странен начин успява да се измъкне сух. Не започва нищо без да е сигурен, че ще получи не само признание, а и възнаграждение за своя труд.

На всяка цена е длъжен да контролира себе си и обзелото го желание да се впуска в безкрайни удоволствия, естествено на трапеза - с планина от ядене и пиене. Зареден е от природата с невероятна енергия. Често е неспокоен и нетърпелив. Прекалената му емоционалност изисква много разходки и положителни преживявания. За да е здрав е важно да избягва стресовите ситуации. Липсата на разнообразие и застоят го разболяват още повече.

Важна задача за него е да стане по-предпазлив, да не избързва и да действа обмислено. Така ще си спести не само провалите, а и разочарованията, които търпи заради предоверяване на неправилно подбрани приятели. Бързо изпада в ярост, когато срещне хора, готови да му се противопоставят. Съветът ми е да приеме, че не е всезнаещ и да се смири, като се научи да уважава чуждото мнение, АКО ИСКА ДА УСПЕЕ ДОНЯКЪДЕ ПРИ ПОВТОРНОТО СИ УЧАСТИЕ В СЪРВАЙВЪР.

В чувствата е непостоянен. Докато е млад, обича разнообразието. Рискува да се обвърже рано в брак. Склонен е към епизодични връзки. Винаги се стреми дните му да са изпълнен с романтика. Всяка  връзка смята за единствена и затова не бива да бъде упрекван за непостоянството си, защото не го прави нарочно или за да засегне някого. Въпреки не малкото разочарования, които търпи,  винаги е изпълнен с нова надежда за следващия път, когато вече ще срещне наистина своето щастие. Невероятният му оптимизъм е заразителен. Променлив е повече отколкото е типичния Стрелец. Привличат го различни занимания, или нечия идея, или нещо ново и непознато. Не обича някой да го лишава от личната му свобода и ако си го позволи става отмъстителен. Допуска грешката да се заобикаля с хора, които не винаги са искрени  и могат му донесат неочаквани разочарования и страдания. Успешно може да убеждава другите в някаква своя идея, а също и да ги накара да се изповядат пред него и да измъква необходимата информация. за съжаление често я използва срещу тях и си печели врагове за цял живот, които никога не му прощават предателството. На моменти е прекалено импулсивен и непредсказуем, което вреди на отношенията му с околните, дори ако го познават добре и са негови приятели.

Ден на раждане
Вибрацията на деня му на раждане е носител на стремеж да общува и да се приспособява лесно към нова среда. Не бива да подценява и забравя помощта, която му е оказана, за да си пести разрива в отношенията.

Съдбовен път
Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 28 години е бил подвластен на стремеж към професионална стабилност и хармония в отношенията. До тази възраст е имал Съдбовна забрана за брак.

Втори
Втория период от живота му - 28-37 години му обещава промени и задгранични пътувания, като има шанс да срещне половинката си извън България.

Трети
Третият период от живота му - 37-46 години му налага Съдбовно подчинение. Не бива да е прибързан.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 46 години изисква отново да пътува и ако има желание да се установи трайно извън родината си.

Заминал е за Камбоджа в лична година на нова среда и нови контакти, в месец на трудности, породени от странични фактори, в ден на стабилизация и хармония в отношенията, но успеха зависи само от него.