Участвал в Сървайвър IV: "Филипини"

На 39 г. от град Плевен. Женен с едно дете.

Работа: Бивш футболист, управител на магазин

ВИДЕО ВИЗИТКА:

АСТРОПОРТРЕТ

Роден си в Риби

С асцедент в Овен

За разлика от типичния Овен той е достатъчно прикрит и не се опитва да привлича вниманието към себе си. Способен е да постигне успех, но не иска всички да знаят и видят какво прави.

Добротата и грижовността на Риби в съчетание с откритостта и доверчивостта на Овен водят до чести любовни неуспехи. Той разкрива сърцето си на случайни познати, само защото вижда в тяхно лице възможни интимни партньори. Може и да не признава пред себе си, че пътуванията, вълненията, новите приключения и изживявания го привличат не по-малко отколкото търсенето на спътник в живота, но това е факт.

Впуска се в неочаквани и неизвестни начинания без да се колебае. Не се страхува от нищо и затова често го смятат за наивен, което не го притеснява, защото познава себе си. Поема инициативата. Не бива да го приемат за себичен или егоист, той просто не се притеснява за нищо. Заради дозата егоизъм, която му е заложена умее да побеждава.

В професионално отношение Светослав няма проблеми, ако е намерил своето професионално поприще. Умението му да общува е много полезно. Ако не се налага да поема сериозни отговорности и ако има подкрепа, когато взима решенията, той е перфектен в работата си. Не се ли чувства добре на работното си място, сред колегите си, по-добре е да си потърси друга работа.Ако е на ръководно място с него не се работи лесно, защото има претенции към подчинените си, но не е склонен да ги защитава. В същото време толерира свободата в идеите, в предложенията и в самостоятелната работа, без излишен надзор.

Желанието му да помага на хората би създало от него добър лекар, психолог, психотерапевт. Често минава много време докато открие призванието си. Отношението му към парите е неправилно. Склонен е лесно да харчи. Намери ли призванието си, за него е без значение колко ще получава, но това не означава, че трябва да продава труда си под реалната му цена. Ако иска да пести не бива да носи много пари в брой в себе си, защото е достатъчно отговорен и няма да посегне на банковата си сметка, докато от портфейла си ще взима с лекота.

По отношение на материалните неща в живота му мога да кажа, че добре знае цената на парите и понеже е користолюбив е склонен да изпълва своя дом с най-различни предмети, а и да търси начини чрез които да си осигури достатъчно материални запаси.

Склонен е да изгради свой идеален свят, където се чувства добре, но това може да се окаже причина да се чувства несигурен в обществото, въпреки чара, който притежава. Понякога, когато преследва упорито целите си, търси уединение далече от хората, но това поведение помага за неговото развитие. Огромно постижение е, ако успее да изживее живота си според неговите лични виждания и възвишени убеждения, отговарящи на високите цели, които си поставя.

Притежава умението да говори добре и да омайва с приказките си. При него водеща роля играе разумът, което отхвърля всякаква опасност да бъде лековерен. В компания е много забавен. Естествено е и прекалено разпилян. Една от важните му житейски задачи е да преодолее своята разсеяност, защото тя може да стане повод за конфликти.

Притежава остър като бръснач ум и бързина на мисълта, която не винаги работи в негова полза. Често се стига до спорове, в които могат да бъдат изречени необмислени думи, а след тях обикновено настъпва разочарование в този, към когото са отправени и в него, че ги е изрекъл. Покрай приятелите си той печели и много врагове, затова е добре да се научи да премълчава, а когато критикува, да бъде сигурен в правотата си - да предоставя доказателства, подкрепени с факти. Може да се занимава с всяка професия, която опира до речта. Съветът ми е както си мисли, че е носител на новото и смята, че за него няма невъзможни неща, да внимава и да не се впуска в рисковани начинания.

За мъж е прекалено чувствителен и попива всичко, което го заобикаля. Не рядко се случва прекомерната му сетивност да го тласка от едни усещания в други и от една среда в друга, защото не може да се защити от емоциите на хората, които преливат с неговите собствени. Прекалено мил и любвеобвилен той се старае да не нарани когото и да било. Би помогнал каквото и да му струва това и хората обикновено могат да разчитат на него.

Напористият Овен му дарява целеустременост. Горд и много решителен, той е по-избухлив от типичните Риби. В повечето случаи, по правило подчиняващите се Риби, печелят с тези качества полза за себе си. Трудно сдържа емоцията, когато е възбуден или ядосан и взривът от чувства е задължителен, независимо от това, че спокойната реакция е в негова полза. За нещастие, емоциите му често са извън нормалното.

ТАЗИ НЕГОВА ХАРАКТЕРИСТИКА Е ПРЕЧКА ДА ФИНАЛИСТ ПРИ ПОВТОРНОТО МУ УЧАСТИЕ В СЪРВАЙВЪР.

Ден на раждане

Вибрацията на денят му на раждане е носител на стремеж към върха, на амбиция и желание винаги да успява.

Съдбовен път

Съдбовният му път е причината да се стреми към нови знания и да търси начин за успешна професионална изява.

Периоди

Първи

Първият период от живота му - до 29 години

,а също и

Втори

Вторият период от живота му - 29-38 години са трудни, като препятствията са породени от странични и неочаквани фактори. До неговата 29-а година е имал наложена Съдбовна забрана за брак.

Трети

Третият период от живота му - 38-47 години изисква да гради с труда си материална стабилност.

Четвърти

Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 47 години е време на стабилизация в личен и професионален план и на хармония в отношенията, гарантиращи му спокоен живот.

Заминал е за Камбоджа в лична година на ново начало, чудесна за участие в приключението Сървайвър, в месец на съдбовно подчинение, изискващ да е умерен и тактичен и да не надскача възможностите си, в ден на трудности, които може да преодолява, ако не се вживява в чувствата на околните и да върви напред в играта.