На 30 г. от гр. Стара Загора. Женен за участничката в Сървайвър ІV: „Панама” Евгения Джаферович, имат едно дете.

Работа: Бивш футболист, последно във ФК „Берое”, към настоящия момент – маркетингов директор на клуба

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е в Риби
С асцедент в Близнаци

Заради Близнаците излъчва повече самоувереност, отколкото притежава в действителност. Много е чаровен и красноречив. В състояние е да убеди всеки да прави това, което иска, но е твърде порядъчен, за да извлича полза от другите лично за себе си. Близнаците го превръщат в постоянно променяща се личност, добре приспособима към промените на средата и живота. Той е неуморим и притежава завидна способност да се нагажда спрямо обстоятелствата. Много съобразителен, владее отлично силата на речта. В професионално отношение е в състояние да се възползва от възможностите, които му предоставят, но винаги ще води честна и почтена игра.  Неговата интуиция, подкрепена от Водата и Въздуха, му позволява да определи безгрешно в коя посока да плува. В любовта е щедър и търси жената, която го превъзхожда в интелектуално отношение, но му дава възможност да се чувства свободен.

Често е между чука и наковалнята по отношение на хората, на които се доверява. Когато реши, че може да назове някого “приятел”, го прави с цялото си сърце, а случи ли се да бъде силно наранен, това обикновено е причинено именно от някой “верен” според убежденията му приятел. Добре е да внимава, когато избира хората, с които общува, и на които се доверява. Ако го прави, няма опасност да не постига желаните от него цели, а също така няма да бъде наранено по никакъв начин и достойнството му. Предпазливостта в отношенията с останалите хора е много важна за душевното му равновесие. ТОВА ВАЖИ И ЗА УЧАСТТИЕТО МУ В СЪРВАЙВЪР. Липсата на предпазливост може бързо да го изхвърли от играта.

Най-важните качества при него се свеждат до чувствителност и емоционалност. В същото време на него може да се разчита, защото е отзивчив към околните. Не може да се каже, че предпочита да има водеща роля в партньорството. По-скоро е склонен да се свързва със силни жени, които да го ръководят. В брака няма навика да уважава задълженията си, нито тези на жената, с която живее. Също така не мисли за утрешния ден и не си прави сметка на парите. Ако няма до себе си партньорка, която да се заеме с управлението на семейните финанси, винаги ще е на ръба на бедността.

Поиска ли някоя жена, трябва да я има на всяка цена, а в секса нямаш задръжки и морални ограничения. Важното е да достави удоволствие и на себе си, и на жената до него. За него е от значение да го насърчават в желанията и стремежите му, за да не изпада в отчаяние и депресия.

В любовта обсебва женското сърце постепенно. Интуицията му подсказва кога да проявява упорство в стремежа си към дадена жена.  Не обича да е сам в живота. Склонен е при неуспешна интимна връзка светкавично да се впуска в следващата. За съжаление с тази си припряност не успява да осъзнае причините за предишния срив и скоро той отново се повтаря. Може да си спести страданията, ако поиска. Не му препоръчвам да остава с не любима жена само от съжаление към нея, защото ежедневните скандали у дома ще направят съвместния им  живот невъзможен.

Ден на раждане
Вибрацията на денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост, но и на инат, който може да му навреди в общуването и да му създаде проблеми в отношенията.


Съдбовен път
Съдбовният му път изисква да анализира грешките си и да гради професионална кариера.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 29 години

,а също и

Втори
Вторият период от живота му - 29-38 години са трудни, като препятствията са породени от странични и неочаквани фактори.

Трети
Третият период от живота му -  38-47 години му носи материална стабилизация, но изисква да твори само положителна карма.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 47 години е за него време на стабилизация и хармония в отношенията.

Заминал е за Камбоджа в период на трудности, които няма да липсват при участието му в Сървайвър, в лична година на ново начало, което може да е успешно, ако не е прибързан.  В месец на запознанства и шанс бързо да се приспособи към нова среда и в ден на глобални промени, но само от него зависи да ги превърне в положителни, като върви упорито към финала.