На 52 г. от град Велико Търново. Женен, има двама сина.

Работа: Водолазен инструктор

ВИДЕО ВИЗИТКА:

 

 

АСТРОПОРТРЕТ

Роден е във Везни
С асцедент в Козирог

Изгряващият знак Козирог му дарява упоритост, себелюбие, решителност и умение да се справя с трудностите. Съчетанието на двата знака го отличава от другите представители на Везни по остротата на ума и любовта към търсене на логика във всичко. Всеки ден изгряващият Козирог го тласка по пътя към успеха, но миролюбивата същност на Везните не му позволява да си проправя пътя с лакти. Винаги е учтив и любезен, дори и когато върви напористо напред. Справедлив и независим е, но праволинейността на изгряващия Козирог потиска на дипломатичното поведение на Везните. Притежава такта на слънчевия си знак, но не умее да го използва навреме. Обича да работи повече от другите представители на Везни. Понякога се товари с толкова работа, че започва да се притеснява, да се тревожи и да се напряга, а след това, естествено, изпада в депресия. Не обича да греши, а изгряващият Козирог му помага да не повтаря грешките си, но и увеличава продължителността на депресивните му състояния.

Притежава щастливото качество да съвместява удоволствието с работата. Често любимият човек до него му помага да се издигне в кариерата.

Като представител на Везни е двулик - или е изключителен оптимист и веселяк, или е самотник и склонен към меланхолия.

Не обича да бъде подчиняван. Иска винаги да  е господар сам на себе си и никога не бърза, когато гони някаква цел, само дето това забавяне понякога може да му изиграе лоша шега и целта да бъде постигната от друг.

Не обича разправиите и избягва да се впуска в спорове, които могат да завършат с кавга. Предпочита спокойствието. Не винаги е готов да се бори и обикновено оставя битката на друг, дори и да предаде близките си и даже своята родина. Не е никак практичен, непостоянен е и никога не се знае дали казва истината.

В същото време отлично пази чуждите тайни, но е ироничен критикар, когато някой е сгрешил. Прахосник е, харчи безогледно и често остава без стотинка, когато се отнася за него, но е стиснат, когато става дума за околните.

В работата  е отличен колега, компромисен и чаровен, намира пътя към хората, с които работи. ТЕЗИ КАЧЕСТВА ЩЕ МУ НОСАТ ПОЛЗА ПРИ УЧАСТИЕТО МУ В СЪРВАЙВЪР.
В личния живот обича да му угаждат. Жената до него трябва да го ласкае и да му прави комплименти. Влюбва се лесно и когато вече е хлътнал с двата крака и си разкрие изцяло целите, може лесно да бъде управляван.

Като човек, който се страхува от риска и приключенията / ЧРЕЗ УЧАСТИЕТО СИ В СЪРВАЙВЪР Е ТРЪГНАЛ ДА ДОКАЖЕ ОБРАТНОТО И ПРЕД САМИЯ СЕБЕ СИ/, му е нужна вярна жена, с която да споделя щастието от съвместния живот. Не обича секса за една нощ и кратките флиртове. Чувствата му са силни и се стреми да създаде хармония в своето семейство.

Но дори и при силните чувства, понякога е нужна малка капка, която да загаси пламъка на любовта. Заради неговото непостоянство се люшка тук и там и малкото пясък в двигателя на чувствата го блокира изцяло. И той отново, за кой ли път, тръгва да търси и да очаква при следващата жена новото си щастие.

За него сексът не е само задължение. Любовта и сексът са неразривно свързани. Дори и в леглото изявява положителните си качества. Изпълнява всички желания на партньорката си и е много нежен. Ще търси духовно издигната, умна и много свободомислеща дама, за да отговаря на неговия темперамент и странстващ дух.

Ден на раждане
Вибрацията на денят му на раждане е носител на кармична разплата и трудности в живота му, но и на късмет, ако съумее да се възползва от вибрация 13.

Съдбовен път
Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите по пътя си без странична помощ.

Периоди

Първи
Първият период от живота му - до 32 години е бил за него време на промени, пътувания, включително и извън България. До тази възраст е имал наложена Съдбовна забрана за брак, но е могъл да срещне половинката си извън своята родина.

Втори
Вторият период от живота му - 32-41 години е бил време на запознанства, на смяна на средата, като е давал възможност за създаване на семейство.

Трети
Третият му житейски период - 41-50 години е позволявал материална стабилизация.

Четвърти
Четвъртият и най-продължителен период от живота му - след 50 години му носи емоции и работа в полза на хората.

Заминал е за Камбоджа в периода си на емоции, в лична година на Съдбовно подчинение, изискваща да не надскача възможностите си. Месецът му е носител на запознанства /с останалите участници/, в ден на стабилизация, ако си наложи търпимост към околните и умереност в думите и действията. В зависимост отк поведението, което избере спрямо околните, може да бъде един от най-дълго оцелелите в играта или един от първите изгонени.