Survivor: Камбоджа - Студио (епизод 3 - 04.10.2014)

Неизлъчвани кадри от взаимоотношенията в Нага и Гаруда, страданията на Агонцев и проблемите с "камбаните" на Крум. Един от най-забавните участници в играта се сблъсква с непредвиден проблем – влагата и горещината водят до подсичане на тестисите му. Неговият дискомфорт сериозно забавлява съотборниците му, но ангажира цялото му ежедневие. Феновете на формата ще видят какво лечение му препоръча Емо, как отборно го пудрят и повиват и каква песен ще измисли изпълнителят по повода.

След като изгониха Занев, звездите възвърнаха баланса и достойнството в резултата на победите. След втората седмица в Survivor те вече са 7:5 за Нага. Самият Занев загуби последния си близък човек – Силвия Димитрова, и остана на Острова на прокудените в очакване на следващия си съперник, разчитайки единствено на себе си. Силвия не прие загубата много тежко, но осъзна, че напускането на играта се дължи най-вече на грешна коалиция.

Христина Апостолова ще покаже историята на взаимоотношенията в семейство Агонцеви още от кастингите за Survivor. Диана е неотлъчно до Антон още от първите етапи на подбора, въпреки че дори той предпочита да играе сам. Още със стъпването си на острова тя обърка стратегията и плановете му, независимо от двойния глас и домакинските грижи. Какво е бракът за Агонцев, дали е под чехъл и със съсипан ореол?

В Нага царят различни настроения. Хората извън "великолепната петица" на Марчо, Явор, Надя, Дамяна и Деси се чувстват застрашени и внимателно обмислят  стратегията си в играта. Самите членове на петицата смятат, че са обединени единствено от еднакъв начин на мислене, а Марчо, като лидер, мисли, че може да разчита на всички. Ваня, от своя страна, играе по предварително изградена от съпругата му Жени стратегия, но дали тя ще се окаже работеща?