Survivor: Камбоджа - Епизод 12 (01.10.2014)

Жените в Нага нападат открито Мерлина. Поводът е неестествената й радост за победите на ветераните, която прави все по-силно впечатление напоследък. Страстите се разгарят, а бизнесдамата използва посещенията на Йори при психолог като оръжие срещу най-откровения си критик. Но въпреки твърдото й убеждение, че единствените нападки към нея идват от еколожката, цялото племе е подозрително към състезателката по боди билдинг.

В Гаруда цари спокойствие и изострен глад за победи. В първия свободен от игри ден на ветераните, те ще се съсредоточат върху подобряване на битовите условия.

Феновете в Survivor за първи път от началото на играта няма да са отбор, а ще се борят за собственото си спасение. На първото предизвикателство за личен имунитет те ще трябва да подложат паметта и бързата си реакция на тест. И докато за някои това е подарък от съдбата, то Мерлина и Марчо дори не трябва да се напрягат, тъй като имат имунитети още от първия ден на острова. Племенният съвет ще стане още по драматичен, защото Явор и Марчо извоюваха в дуел правото си да гласуват два пъти.

На племенния съвет Нага ще разберат дали Survivor е игра на глад или на страх и кой ще бъде първият изгонен от отбора на феновете?