Survivor: Камбоджа - Епизод 15 (07.10.2014)

В играта за личен имунитет сървайвърите ще трябва да демонстрират комплексни качества – бързина, гъвкавост, самообладание и бърза мисъл. Традиционна камбоджанска апсара танцьорка ще донесе късмет и спокойствие на един от тях като го окичи с безценната огърлица. Преди племенния съвет всички ще попълнят анонимна анкета, с която ще декларират настроенията и коалициите. Как ще се квалифицират съотборниците си спрямо категориите явен и скрит лидер, обединяващ хората, най-дразнещ и най-голям интригант, най-малко подходящ и най-достоен да спечели Survivor, най-харизматичен, слабохарактерен, лицемерен?

В същото време на Острова на прокудените Занев гради стратегии за посрещане на следващия изгонен и победа над него. Забравил напълно самотата, морякът е силно мотивиран да се завърне в обединеното племе в търсене на реванш срещу Гаруда.

Пред античните паметници на племенния съвет на повърхността ще излязат изненадващи настроения и дълбоко потискани обиди. Кой ще напусне отбора си в Survivor – слаб или силен играч, балансиран или емоционален човек, и кое качество ще бъде определено като най-дразнещо? Ще успеят ли сървайвърите да вземат правилното решение, за да си тръгнат по-спокойни, по-сплотени и по-силни?