Survivor: Камбоджа - Епизод 17 (09.10.2014)

Дамяна ще признае симпатиите си към Явор. Спомените от първия досег помежду им ще бъдат допълнени от впечатленията на другите в Нага за нощната им близост и коментари за това доколко е адекватно да си позволиш романтични чувства в играта. Междувременно между аутсайдерите в племето се оформя нова коалиция, която чертае схеми за противодействие на „великолепната петорка” и набелязва следващата жертва. 

Изборът на представители за дуела за награда и двоен вот изостря отношенията в Гаруда. Напрежението от извънредната среща с Владо Карамазов и объркаността ще разклатят нервите на играчите. Как ще повлияят тези емоции на изхода от дуела и кой ще си тръгне със сладки изкушения за отбора?

Двете племена се готвят за решителния сблъсък за племенен имунитет. В класическа игра за сила, издръжливост и стратегическо планиране Нага и Гаруда ще се гонят кратко, но до последен дъх. И не само физически – и двата отбора познават добре изпитанието, а това прави поражението още по-тежко и разочароващо. Дали малката змия, която Емо хваща, ще изпълни ролята на тотем или „орлите” от Гаруда ще постигнат превес?