Survivor: Камбоджа - Епизод 39 (18.11.2014)

Манипулациите на Йори продължават с пълна сила. С поредната интрига тя ще се опита да разбие последните съюзи в бившата Гаруда. Дали поредният й стратегически ход ще сработи и срещу кого „споделя еднаква тактика”?

В същото време Занев е унил. Болки в ръката и конфликт с Надя ще нарушат спокойствието му и ще разсеят неизменното внимание в играта. Но той няма да се откаже и отново ще се бори за вътрешната си хармония.

На "Острова на изгнаника" Ива ще получи само част от предназначеното за нея послание. Тя ще се изправи срещу човек, който твърди за себе си, че може да се адаптира към всичко и всички. Двубоят между тях ще бъде класически, но и двамата с лекота ще отбелязват автоголове. Кой ще остане в изгнание и ще пропусне племенния съвет?

В играта за неприкосновеност Кхмер ще се изправят пред три тежки изпитания, за да спечелят правото на номинации. В оспорвана битка ще се срещнат двама от претендентите за лидерство в племето, но дали най-сложният пъзел до момента или предварителната стратегия за спечелване благоразположението на журито ще реши кой от тях ще се окичи с огърлицата?