Survivor: Камбоджа - Епизод 40 (19.11.2014)

Измамното спокойствие в Кхмер ще бъде нарушено от пророчески сън, възможните му обяснения и тълкувания. Обсъжданите стратегии за следващия изгонен предизвикват разногласия, защото са базирани на различни мотиви. Но предстоящата игра за личен имунитет и двоен глас ще хвърли повече светлина върху възможните сценарии.

В надпревара за амулета Каваха Кхмер ще трябва да си припомнят всичко, което знаят за Камбоджа – за историята, географията и традициите на страната.

В лагера на племето на дневен ред отново излиза темата за купените гласове на журито и предварителните уговорки за разпределението на парите в Survivor. Освен потвърждение на твърденията от още играчи, Ваня ще влезе в ролята на агент под прикритие, ще сложи микрофон и скрита камера и ще даде категорични доказателства по случая. А какви потресаващи признания и планове ще излязат наяве?

И още в Survivor – демонстрация на черепно-мозъчна операция върху кокос, реален ли е "доверителният пакт", как играта влияе върху респекта и дадената дума, кога съветите на Владо Карамазов придобиват смисъл?