Survivor: Камбоджа - Епизод 47 (02.12.2014)

В рамките на 4 часа и половина членовете на Кхмер ще се борят с болката, за да спечелят имунитет и право на номинации. Но освен физическото предизвикателство, те ще трябва да преодолеят раздразнението и разменените горчиви истини, за да поставят световен рекорд във великата игра.

След поразителната победа Кхмер правят разбор на вариантите за предстоящия племенен съвет. Доктор Емо ще сподели вижданията си за стратегията на Надя, които категорично противоречат на житейската му философия. Според него аморално-пошлите умения, с които тя си проправя път напред нямат място в играта на герои.

Около огъня на племенния съвет сървайвърите ще признаят истинските мотиви зад героичната им издръжливост в играта през деня, какво в поведението им ги е докарало до този етап в играта и ще дадат обективна оценка на личните си заслуги за заеманото от тях място. За първи път журито ще получи правото да задава въпроси на Кхмер, но острото противопоставяне и обвиненията ще прерастнат в негативната дискусия. Кой ще напусне играта?