Survivor: Камбоджа - Епизод 9 (25.09.2014)

стар инцидент в Нага ще доведе в племенния лагер д-р Костадин Ангелов – Изпълнителен директор на Александровска болница и лекарят на всички участници в българския формат досега. Неприятна изненада очаква Васко – според резултатите от изследванията, които ще бъдат проведени, ще се реши дали ще се върне в играта или ще я напусне по медицински причини.

Гаруда получават поща за предстоящото изпитание за личен имунитет. Тази игра е изключително важна за ветераните в Survivor, тъй като може да им гарантира спасението на третия, пореден, племенен съвет. Ветераните отново ще опитат вкуса на тежките кхмерски тренировки – те ще трябва да впрегнат всичката си сила и издръжливост, за да се задържат над водата. Дали обаче победата ще бъде честно спечелена или звездите отново ще потъпчат правилата на великата игра?

На племенния съвет сладките спомени за впечатляващото пристигане и респекта в очите на „зайчетата” бързо преливат в носталгия и мъка за семейството, децата, приятелите, работата. Гаруда ще обсъдят силните страни на всеки, за да си припомнят приятелството преди да се разделят с поредния от своите.