Survivor: Камбоджа - Студио (епизод 4 - 11.10.2014)

За 18 дни и 17 битки Нага надделяха с резултат 9 на 8 над Гаруда. След серията от победи на ветераните, те се отпуснаха и започнаха да се шегуват със сексуалния живот на Агонцев. Но докато те се забавляват, Ваня Джафирович стана жертва на спортния си хъс и амбицията за така нужната на племето победа. След инцидента, обаче, той се завърна триумфално с победа в играта за личен имунитет.

Вторият повод за гордост сред феновете стана победата на голямата уста - Йори над Финдо. Тя прекъсна дългата серия на Гаруда и освен личен триумф над един от най-силните играчи на противника, се зарадва, че ще направи щастлив и сина си. А и изравни силите в племето, съчетавайки двойния си глас с тези на Ваня, Крум и Емо. Но дали ще се сбъднат прогнозите й за изгонването на Деси?

В лагера на Нага припламват първите любовни искри. Марчо недвусмислено показва, че би „играл и други игри”, извън Survivor, с Надя, а Дамяна се привързва все по-силно към Явор. Какво се случва под одеялата и на близките скали, дали напускането на Васко има отношение към ерекцията на Крум и доколко присъства романтика в отношенията на Агонцеви след 22 години брак?

И още – кои са седемте най-смешни лафчета в класацията на Survivor: Камбоджа, поредният хит на Крум, математическите умения на Бърканичков, смелостта и темперамента на една мотористка и грандиозните планове на стратезите в играта?