Племената разрушават лагерите си, време е за обединение

Зоран спечели дуела за оцеляване срещу Иван Доктора

Вчера Безименото племе победи Bontoc и Ifugao в предизвикателството за неприкосновеност. Затова и двете племена ще имат племенен съвет. 

След знаменателния обрат, в който двете племена се образуваха в три нови, Bontoc е в състав Ванкo, Йоана, Борислава и Зоран. Ifugao е в състав Кари, Анелия, Ганка и Иван. Всяко от двете племена ще изгони един човек, който ще се изправи срещу изгонения от другото племе. Те ще премерят сили в дуел, който ще определи кой ще отиде на Острова на изкуплението.

След като Bontoc решиха да изгонят Зоран, а Ifugao - Иван Узунов, двамата мерят сили в дуел за оцеляване. Единият ще се завърне в племето си, а загубилият ще отиде на Острова на изкуплението, за да премери сили с Драго.

За Bontoc, Ifugao и Безимените настъпва преломният момент в Survivor - обединението на племената. Трите племена получават съобщение с хубавата новина. Те трябва да разрушат лагерите си и да се отправят към Колибата на преговорите.

На Острова на изкуплението Драго и Иван Узунов се срещат в последния дуел преди обединението на племената. Победителят в това изпитание също ще се завърне в голямата игра.