Трети човек се присъединява към журито на "Survivor: Скритият идол"

Това е изгубилият битката между Мила и Драго

След изгонването на Драго, в отношенията между Ганка и Анелия настъпва емоционален крах. Един от най-стабилните съюзи в "Survivor" се разпада. Анелия преценява, че дължи обяснение на Ганка, които тя не иска да чуе.

Мила е неприятно изненадана да види Драго на Острова, защото плановете ѝ са били да се върне и да играе с него и Гани.

На провеждащия се търг Зоран купува закрит артикул за 2000 песос. От писмо той научава, че за него има видео писмо от близките му в България, но има още 7 видеа. Той трябва да реши дали само той  ще види своето видео или няма да види нищо, но всички останали ще видят своите видеа. Той избира да даде шанс на останалите. След това обаче го очаква изненада - той също ще види своето видео писмо. Освен това Кари решава да му подари спечеленото на търга предимство за следващата игра за имунитет.

На Острова на изкуплението Драго се готви за решаващия сблъсък с Мила. И докато той тренира, Мила признава, че нейната стратегия е друга - да  предразполага пристигащите да говорят с нея и след това да ги отстранява. На техния дуел Алекс и Зоран отиват като свидетели. Важно за победата ще бъде мерникът на всеки. Победител в битката е Мила, а Драго ще се присъедини към останалите в журито.