Какво вещаят звездите на участниците в "Survivor: Камбоджа"?

Най-много са участниците родени под влияние на елемент ОГЪН - разпредели по двама във всеки отбор.

Това са хора изпълнени с желание за действие, бързи и спонтанни. Винаги преливат от сили и енергия. За тях подтик към действие е моментният импулс, а не дългото мислене. В същото време често са вглъбени и обективни, особено когато трябва да вземат сериозно и жизненоважно решение. Самоуверени, винаги бодри и готови за атака, обичат да бъдат уважавани и да се изявяват най-добре от всички. Личната им свобода е изключително важна за тях.

На второ място са родените под влияние на елемент ВЪЗДУХ - в отбора на "Феновете" са пет, а в отбора на "Звездите" са двама.

Силата им е нетрайна и твърде променлива, защото техен е светът на съзнанието и на полета на мисълта, които са освободени от ограниченията на материалния свят. Идеите им са носители на бъдеща реализация. Отдават голямо значение на разсъжденията и проверката на истинността, както и на думите, с които си служат много добре и успяват да бъдат убедителни. Обикновено в действията си или в намесата си в нечии действия са напълно безпристрастни и не само, че съветът им е обективен, а и така слагат позволената граница за намесата си.  

С равен брой участници са родените под влияние на елементите ЗЕМЯ И ВОДА.

Родените под влияние на елемент ЗЕМЯ - в отбора на "Феновете" един и в отбора на "Звездите" - трима участници.

Притежават сила и мощ, свързани с физическото тяло и неговите усещания. Много упорити и инатливи, те основават действията си и убежденията си преди всичко върху набрания житейски опит и прозаичната действителност. Не обичат необмислените постъпки, нито пък им харесва прахосничеството и задоволяването на егото с разни скъпи и ненужни неща. Предпочитат да са обградени с красиви и полезни вещи. Винаги се стремят към реални действия и резултати и с невероятно търпение и упоритост вървят към целта си. Могат да възприемат света в цялото му разнообразие от форми, миризми и цветове и да го разберат, защото всичко е осезаемо и те го виждат или усещат със своята земна същност. Никога не се отказват от започнатото. Дори и да се наложи да пълзят към целта, продължават по пътя си.

На четвърто място са родените под влияние на елемент ВОДА - от отбора на "феновете" са двама участници, а от отбора на "Звездите" също са двама.

С голямо и невидимо влияние върху живота, надарени със сила и мощ, са родените под негово въздействие. С невероятна интуиция, силно въображение и богата душевност те са привърженици на сетивата и усещанията, които имат чрез тях. Много са емоционални и винаги са изпълнени със състрадание към околните, което често преминава в съжаление към тях самите, защото са неразбрани. Обикновено се доверяват изцяло на своята интуиция. Свързани са с дълбочината на човешката същност. Те са като речната вода, която се влива и излива от тяхната душа в душите на другите хора и им помага да продължават полета на своя дух.