52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял” – в събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" по bTV

В събота от 18:00 часа в "Студио Survivor" зрителите на bTV ще видят най-болезнените и мъчителни моменти на 23-мата българи във физически и емоционален аспект, най-скандалните ситуации, славните победи и красивите гледки на Камбоджа. Светът на оцеляващите българи на 9 хиляди километра от дома, събран в 60 минути.

Феновете на Survivor ще видят ретроспекция на събитията, отношенията и коалициите преди големия финал в понеделник, за да вземат решение кого от тримата финалисти да подкрепят с гласа си. Приятелства, разцепления, неочаквани обрати, нарушения и санкции, героични победи, лъжи и нарочни загуби, финансови уговорки и достойнство.

От 23-ма българи в началото, на финала останаха само трима – Ваня, Занев и Митко. Накрая ще оцелее само един. След 52 дни на страдание, скандали и слава, в понеделник, 15 декември от 20:00 часа журито и зрителите на bTV ще определят кой от тях е по-силният от всеки – кой е Survivor-ът на Камбоджа.