Агитации и разговори за пари – тази вечер в "Survivor" от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV Агонцев свиква събрание на всички ветерани, за които е подготвил мотивираща реч. Той ще опита да спечели подкрепата и гласовете на звездите с аргументите за лоялност към „старото” и численото преимущество, което може да реши играта. Как ще реагират на опита за сплотяване останалите?

Кхмер отново ще изпробват търпението и паметта си с калейдоскопи, за да се сдобият с амулета "Каваха" за спасение на предстоящия племенен съвет и право на двоен вот. Битката ще бъде напрегната, тъй като мишените са две, а те имат своите ревностни защитници. В застрашените ще се активизира чувството за достойнство, породено от усилията на застъпниците, а дискусиите ще се превърнат в общо откровено броене на гласове.

За първи път на племенния съвет ще присъства член на журито – Светослав Бърканичков. Това повдига въпроса кои са най-важните качества, които трябва да притежават финалистите – морал, чест, сила, честност, хитрост, лицемерие. И кои са основните движещи сили на сървайвърите – наградата, престижа да бъдеш финалист, гордостта от победата? За първи път ще се повдигне темата за парите и за личната готовност на компромис. Но кои ще бъдат четиримата номинирани, чия агитация ще се окаже по-ефективна и кой ще стане вторият член на журито, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV.