Безпрецедентна измама в Survivor – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Не пропускайте епизода довечера!

Тази вечер - 30 октомври, в Survivor от 21:30 часа по bTV враговете на Острова на прокудения ще се събудят прегърнати. Със смях и закачки на интимни теми те ще се подготвят за предстоящия дуел. Победителят ще има правото да избере стратегия - дали да се завърне на острова или в племето. Но независимо от изхода на играта, Владо Карамазов ще бъде натоварен със специалната задача да връчи на Бърканичков личен подарък от Йори.

Разказите за апартамента на Анджелина Джоли и Брад Пит ще повдигнат духа и в обединеното племе. Всъщност на 29-ия ден от играта сървайвърите вече са готови на всичко, за да постигнат лична победа, а нервите им са опънати до край. Разпознавайки амбицията и заплахата, и "стари", и "нови" планират сложни ходове.

Преди изпитанието за лична неприкосновеност Кхмер ще посрещнат завърналия се от Острова на изгнаника. В битката за правото на номинации сървайвърите ще преминат редица препятствия, а един от тях ще наруши безпрецедентно правилата на играта. Умишлената  измама ще бъде разкрита веднага, а нарушителят ще бъде порицан и дисквалифициран. Кой е той и какво ще се случи, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.