Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7

Ресторантьорката беше изпратена в изгнание след като загуби елиминационния дуел срещу актрисата Снежана Макавеева в приключенското риалити на bTV

Survivor е изпитание не само за физическата издръжливост, но и за психическата устойчивост на всеки играч. За пръв път през този сезон на приключението по bTV един от участниците ще изпита крайна самота, която може да бъде по-страшна дори от глада. Ресторантьорката Божана Кацарова ще преживее драматични емоции на Острова на отшелника, където беше изпратена неочаквано и за нея, и за конкурентите й.

 

Победителката в MasterChef стана първият изгнаник на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу актрисата Снежана Макавеева. Двете силни жени от племето „Сини“, които първоначално не можеха да се понасят, а впоследствие станаха приятелки, бяха затворени в клетка и трябваше да се освободят с помощта на собственоръчно изработен прът и на ключове. В изпитанието за бързина и ловкост Снежана се оказа по-сръчна и запази мястото си в екстремното риалити.

 

Преди да разбере, че играта няма да приключи за нея и че занапред ще живее на Острова на отшелника, Божана се сбогува със сълзи на очи с приключението. „Мисля, че „Survivor“ е най-великият ресторант, за който се прави резервация веднъж в живота. Тук масата обикновено е за един. Често се случва да си тръгнеш гладен, но, ако успееш да видиш малките, специални моменти, напускаш с вечно чувство са ситост“, заяви тя. Веднага щом стана ясно, че няма да се прибере у дома, а ще прекара следващите дни в изолация, ресторантьорката изтри сълзите си и анализира ходовете, довели до отстраняването й. Какво ще се случи занапред с Божана и останалите участници, които след елиминационен дуел ще напуснат своето племе, зрителите ще разберат в следващите епизоди на Survivor.  

 

Както Кацарова, така и Макавеева бяха надхитрени и номинирани от своя отбор „Сини“ след загубата на две решителни битки за племенен имунитет. В тима се оформи петорна коалиция, начело с амбициозния дизайнер Едис Пала. Все още не е ясно дали Снежана ще успее да я разбие или ще бъде обградена от врагове. Разпределението на силите в голяма степен ще зависи и от скрития идол, който в момента е в ръцете на футболиста Цветелин Ставрев, а преди това беше недалновидно проигран от финансовия представител Данаил Стоянов.

 

Доволни от трусовете в племето „Сини“, съперниците им от червения тим триумфираха. Футболистът Благой Георгиев и гемологът Светослав Славчев се самообявиха за „сиви кардинали“, които дърпат конците в играта. Коалицията им с фолкпевицата Татяна и ММА боеца Георги Валентинов изглежда стабилна, въпреки спорадично прехвърчащите искри между изпълнителката и спортиста. Срещу тях обаче вече надигат глави певецът Кирил Хаджиев-Тино, инфлуенсърът Мария Обрейкова и шампионката по кану Станилия Стаменова, която през тази седмица се почувства изтощена от глада и жегата и незабавно получи медицинска помощ.

Тагове: