Целувки, кръв и заплахи в "Survivor"

Утре вечер в "Survivor" от 21:30 часа по bTV Занев и Дамяна ще премерят сили в битката за личен имунитет и правото да номинират следващите четирима сървайвъри. Климатът в Камбоджа ще създаде допълнително препятствие, но предварително създадената стратегия ще постигне целта си.

На острова на изгнаника Йори се радва на деликатесен улов и разсъждава върху новото си приятелство със Занев. Обмислили няколко хода напред, двамата се надяват на доверието и подкрепата на бившите Нага. За да си ги осигурят, те пускат в действие богат арсенал от инструменти – писмо, кодови думи, семейни връзки, анализи на коалициите и задкулисните лидери. Но и ветераните не стоят със скръстени ръце – техните оръжия са самочувствието от численото превъзходство, желанието за отмъщение, задължението, дори заплахата.

След умишленото и целенасочено нарушаване на правилата, Дияна ще бъде лишена от шанса да се бори за имунитет в поредната игра на "Survivor". Предизвикателството ще включва бързина, целувки и кръв, но при хлъзгавите отношения в Кхмер тежестта на победата ще е от огромно значение. Дали обаче и загубата няма да се превърне в цел и стратегия, какви са настроенията преди племенния съвет и какви аргументи в своя защита са способни да изкарат участниците, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV.