Дайвинг в Камбоджа и оперативни препоръки

Тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV след племенния съвет, на който беше изгонен Финдо и се направиха разкрития за парични уговорки, страстите в Кхмер не стихват цяла нощ. Играчите обсъждат ценностите и стойностите, провалената схема на Агонцев, следващите ходове, потенциални мишени и умората от опорочаването на формата.

Трите дни на д-р Емо на Острова на изгнаника минават в спокойствие и разсъждения върху последните събития. Междувременно в племето се правят различни планове за това кой да отиде при неврохирурга. Занев иска да спаси Надя, Антон – себе си, но и други имат претенции за стратегическа почивка. 

Предстоящата игра обещава изкушаващи награди на сървайвърите – гмуркане сред карисивите коралови рифове на южнокийтайско море, последвани от вкусно меню от морски дарове. Но за да стигнат до тези награди и правото на номинация на изгнаник, Кхмер ще трябва да балансират през различни препятствия и да демонстрират точен мерник. Кой ще успее да се справи с тежките задачи и кого ще посрещне Емо, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

На най-красивия залив на камбоджанския остров Кох Ронг френски дайвинг инструктор очаква победителя. След магичното преживяване на морското дъно, ще последва детайлно обсъждане на богата трапеза. Междувременно лакътят на Занев отново се влошава. След обстоен преглед  медицинският екип не предприема повторно пункция, но препоръката е оперативна намеса, която автоматично ще го изкара от играта. Какви ще бъдат реакциите на останалите и неговото решение – от 21:30 часа в Survivor по bTV.