Дали ще има секс в “Survivor: Камбоджа”, ще видим, но за сега е сигурно, че в шоуто на bTV има секси момичета

С като "Сървайвър", с като секси

С като "Сървайвър", с като секси

Наистина този сезон в "Survivor: Камбоджа" не може да се отрече, че мъжката публика определено има на какво да се наслаждава. Представяме ви част от статията на журналистката от "Труд" Соня Спасова:

Освен по бански на екрана, част от дамите в екстремното риалити могат да се видят и в разголени фотосесии за мъжки списания. А в шоуто преди дни зрителите на bTV видяха и перфектното голо тяло на Янита, която обаче вече е извън играта. “Труд” се опита да представи и още факти за красивите сървайвърки.
 

Силвия Димитрова разцелува Меси
 

Силвия Димитрова успя да пробие охраната на стадиона “Камп Ноу”, да излезе на терена и да празнува четвъртия гол на “Барселона” срещу “Милан” в Шампионската лига заедно с любимците си преди време. Сървайвърката дори успя да прегърне и разцелува папата на футбола Лео Меси.

Силвия е била е лекоатлетка и шампионка на 400 м с препятствия, но иначе е кинезитерапевт. И след второто участие в шоуто на bTV продължава да се занимава с кинезитерапия и лечебни масажи. Бившата брюнетка и настояща блондинка вече има фотосесия за мъжката библия “Плейбой”. “Сега бих се снимала за друго списание, но не разсъблечена - това е хубава реклама и удоволствие”, казва Силвия. Красавицата признава, че в родната Стара Загора я разпознават, а докато чака на светофара в колата си, винаги има някой, който да я поздрави през прозореца на колата. Още повече, че Силвия е “ветеран” от състезанието преди години в Панама. В Камбоджа най-често я било страх да не пострада от жилото на някой скорпион.

Кои са останалите красавици, на които "Труд" обръща внимание, може да видите ТУК>>>