Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват - тази вечер в Survivor

Гледайте от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 3 декември, от 21:30 часа в Survivor по bTV емоциите надделяват над стратегиите след племенния съвет. Сблъсъкът между играчите и журито ще повиши напрежението, а травмите след 4-часовата игра ще застрашат шансовете на сървайвърите в предстоящите предизвикателства. Междувременно Ваня празнува 31-вия си рожден ден на 9 хиляди километра от своите близки - в меланхолия, но в добра компания.  

На Острова на изгнаника кипи строителство, а Митко се чувства прекрасно сам и на спокойствие. От пиедестала на трона си, режисьорът се уповава на рибешката глава и прави прогнози за следващия ход на Кхмер.

Наградите в Survivor стават все по-големи и изкушаващи. Тази вечер от 21:30 часа Кхмер ще се борят за хеликоптерна екскурзия до едно от най-красивите места в света, чудото на Азия – храмовия комплекс Ангкор Ват.

Балансът и преминаването на водните препятствия ще затруднят пострадалите, но няма да ги откажат от битката за победа. А кой ще вдигне първи своя флаг, кой ще замине за Острова и кой - за величествения религиозен комплекс, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа.

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа - Кеуф Уонг, лично ще посрещне двамата сървайвъри в Ангкор Ват, а най-голямата изненада е, че той владее отлично български. Сред уникалната красота и многовековна история, те ще видят оригиналните тотеми на племената Нага и Гаруда и ще се заредят от величествената енергия на древните руини.