Филип Буков и Марго Купър се сбогуваха със „Survivor“ 7

Актьорът си тръгна от приключението по bTV по лекарска препоръка, а моделът напусна след зрителския вот

В най-емоционалната и наситена с обрати седмица от началото на Survivor, двама харизматични участници напуснаха приключенското риалити по bTV, а четирима нови, смели герои се присъединиха към него.

Племето „Известни“ остана без любимите си съотборници. Актьорът Филип Буков си тръгна от изпитанието в Доминикана по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница, а специалистите му откриха сърдечен проблем. „В предаването разбрах, че най-важно е да си човек, да можеш да отстъпиш хляба си на ближния и да подкрепиш слабите. Играйте така, че да бъдете пример за приятелите си и за децата си“, каза на раздяла Филип, който се отличи със спортсменско поведение и позитивна нагласа, а племето му го изпрати със сълзи на очи.

Моделът Марго Купър също се раздели завинаги с приключението, след като най-малко зрители гласуваха за нея (10.166%). Тя беше номинирана заедно с актрисата Снежана Макавеева и ресторантьорката Божана Кацарова, но не успя да запази мястото си и да продължи напред. „Почувствах нашето племе като семейство. Тръгвам си с чиста съвест и чисто сърце. Старах се и дадох всичко от себе си. Най-много ще ми липсват Божана, която тук ми беше като сестра и Жоро, моят защитник“, каза развълнувано Марго.

До номинациите в племето „Известни“ се стигна, след като отборът претърпя две поражения за племенен имунитет от вражеския тим „Войни“. Тежките загуби предизвикаха шумен раздор сред популярните личности, последван от открито изясняване на отношенията и катарзис. В центъра на събитията бяха Божана Кацарова и футболистът Благой Георгиев, които създадоха интересна, но нестабилна коалиция.

Вълнение, но и раздразнение в сървайвърите предизвикаха четиримата нови участници, които неочаквано влязоха в екстремната реалност. След като живяха на таен остров като отшелници, те официално се присъединиха към останалите претенденти за титлата „Последният оцелял“. Певецът Кирил Хаджиев-Тино и треньорката по джудо и самбо Александра Накова станаха част от племето „Войни“. Състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова и финансовият представител Данаил Стоянов пък се вписаха в отбор „Известни“. Актуалните попълнения бяха посрещнати сърдечно, но тепърва ще стане ясно как ще повлияят на оформящите се стратегии и на хода на играта.

В изминалите дни освен през турбулентни емоции, участниците преминаха през тежки битки. В една от тях те трябваше да преодолеят серия препятствия във водата и да се преборят за вълнуваща награда - писма от близките и приятелите си. Племето на популярните личности триумфира след феноменалната игра на модела Иван Булкин, който донесе победната точка, а с нея и посланията, които разчувстваха до сълзи дори най-хладнокръвните риалити герои.