Финалната петица в "Survivor" става ясна тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV силните болки в крака отново ще превърнат Йори в център на вниманието. Кхмер започват да се съмняват в искреността й и си обясняват куцането с добра стратегия, чрез която тя да бъде подценена и допусната до финалната петица. Междувременно Митко разсъждава върху версията за изгонването на Занев, която Ива му представи и е на крачка да разконспирира лъжата.

На път за поредната игра за имунитет и двоен глас петимата от Кхмер обмислят възможностите пред себе си. Концентрация, стабилност и баланс ще отговорят на основния въпрос – кой ще бъде новият член на журито.

Владо Карамазов започва племенния съвет с темата за рекордите – 100-те дни на Ива в "Survivor", индивидуалните победи на Занев, липсата на победи на Надя. Кхмер ще обсъдят подробно темата за хитростта, полу-паразитната тактика за оцеляване, саможертвата на Йори, истинската й самоличност, опитът за отстраняване на Занев. След изгонването на поредния участник започва краят на играта – трудните и решителни битки, които ще покажат кой е по-силният от всеки.