Финансови обещания и разкрития на племенния съвет – тази вечер в "Survivor" от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа в "Survivor" по bTV Агонцев провокира все по-голяма неприязън към себе си. Разговорите за пари, за разпределение на наградата и обещанията, че „ще има за всички”, дразнят и звездите, и феновете. А балансът между разум и чувства, искреност и лицемерие, добро и зло се оказва все по-труден и по-важен.

Кхмер ще трябва да преминат под и над редица препятствия и да се освободят от въже, за да спечелят амулета за личен имунитет. Първоначалното предимство ще се окаже само привидно, а постоянството и методичността ще доведат до успешен финал един от тях.  

Племенният съвет ще започне с внушителното пристигане на двамата от журито – Крум и Бърканичков. Роднини, близки и приятели ще зарадват сървайвърите с жива връзка от София, за да им дадат кураж и подкрепа на 38-мия ден от играта. Родители и деца, братя и бивши съпруги ще изкарат наяве неподозирани емоции и лафове от участниците. Но след забавленията един от тях ще напусне играта завинаги и то с тежки обвинения. Кой ще бъде той и какво ще разкрие, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа по bTV.