Футболист №1 Иван Иванов и лични драми в "Survivor: Камбоджа"

Гледайте епизода днес - 22 октомври, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 22 октомври, в Survivor от 21:30 часа по bTV дразгите и разцеплението още владеят Нага. Йори и Ваня тайно се надяват да привлекат Надя към своята коалиция, разчитайки на по-балансираното й отношение към двете групи. Самата тя е изправена пред морална дилема, тъй като отчита риска за себе си от нарастващата близост между Явор и Дамяна. Но ще получи и уникалния шанс да обсъди тежкото решението с един от най-близките до сърцето си хора – футболист № 1 за България за 2013 г. Иван Иванов. Междувременно в Гаруда цари пълно спокойствие и дискусии за евентуалните стратегии на феновете преди обединението на племената.

На Острова на прокудените, или както от скоро се нарича "Острова на Занев", морякът прави равносметка на миналото и крои смели планове за бъдещето. Той е амбициран да се завърне в обединеното племе, за да получи своя реванш срещу ветераните. Целта му е да "захитрее", като създаде позитивно впечатление с поведението и победите си.

В битка за огърлицата за лична неприкосновеност, сървайвърите ще трябва да се припомнят стратегии от предишни предизвикателства. Но само един ще бъде в безопасност на племенния съвет. Участниците ще споделят кои са най-тежките мигове в живота им и как са ги преодолели. Сред историите ще се отличат предателство от колеги и близки, смърт на роднина, бягство от войната, тежки болести и разочарования. Емоционалните разкази ще насълзят очите дори на Владо Карамазов, но дали ще повлияят на решението на играчите, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.