Гаруда бягат от лагера на Survivor – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV Гаруда ще нарушат правилата на играта. Въпреки че имат определена територия, която не могат да напускат, трима от ветераните ще навлязат в джунглите на Камбоджа през нощта. Докато участниците се притесняват за това, какво може да им се случи, а екипът на продукцията провежда мисия по издирването им, бегълците се връщат с лодка в лагера. Какви са рисковете и какви ще бъдат последствията за тях?

Междувременно Занев посреща следващия изгонен на Острова на прокудените. Оказва се, че морякът разполага с доста подробна информация за коалициите, интригите и симпатиите в двете племена. Но му предстои поредният двубой, който може да го доближи до обединението на племената.

Нага и Гаруда ще премерят сили в състезание за награда. А тя ще бъде доста изкушаваща – барбекю и студено вино за победителя. За да си устроят този кулинарен пир, сървайвърите ще трябва да демонстрират добри гребни, риболовни и логически умения. Дали спортният опит на Финдо ще даде преднина на Гаруда или младостта и силата ще помогнат на феновете ще надделеят, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor.

Владо Карамазов ще вкара участниците в Survivor в размисъл с новината за извънредна среща с двете племена. Разнообразието от предположения ще варира от смесване на отборите и гонене на участници от противниковия лагер до наказание за „кратката разходка” на звездите. Искреното притеснение на ветераните достига критични нива, но те са твърдо решени да останат единни. Дори ще изпеят емоционален кавър на вечната балада на Щурците „Клетва”. Предчувствието им ще се окаже вярно, но каква ще бъде тяхната версия за случилото се,  каква ще бъде санкцията за грубото нарушение и достойно ли ще я понесат, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.