Гаруда хапват плъхове и нарушават правилата преди втори племенен съвет – утре вечер от 21:00 часа в "Survivor: Камбоджа" по bTV

Утре вечер от 21:00 часа по bTV Гаруда се подготвя за втори племенен съвет. И въпреки загубата заради Ива Пранджева, Занев ще се окаже мишената на цялото племе. Но преди да посочат човека, когото ще изгонят, звездите имат още един шанс да преобърнат играта – а той далеч няма да е вкусен. Личен имунитет ще получи този, който успее да преглътне деликатеси като отлежал пилешки зародиш, жаби, рибени очи, копринени буби, морски охлюви и суров камбоджански плъх. Но Владо Карамазов ще им сервира още една изненада – някой ще може да се откаже и да избере истински вкусотии, докато съотборниците му се борят с отвратителните миризми и консистенции. Какво ще изберат Гаруда и как ще се опитат да нарушат правилата – зрителите ще разберат в понеделник от 21:00 часа в Survivor по bTV.

Докато ветераните се борят за оцеляване, новобранците ще се позабавляват искренно като се оценяват взаимно. Дали обаче от играчка няма да стане плачка? Само за седмица в Нага вече се е оформила твърда коалиция, която ще предизвика активни действия от страна на Ваня Джаферович. Въпреки че привидно е част от „великолепната петица” – Явор, Марчо, Надя, Дамяна и Деси, футболистът се чувства по-комфортно с Крум и Йори. Дали сигурността на силните на деня ще надделее в стратегията му за игра?

Янита е напълно спокойна на Острова на прокудените. Наслаждава се на красивите гледки и дори внася повече комфорт в битовите удобства, създадени от Росен. Но идилията й скоро ще приключи. А какво ще се случи на племенния съвет с Гаруда – ще разчистват стари сметки, ще се опитат да си гарантират спокойствие и победи, дали кхмерите са прави в твърдението си, че в една джунгла не могат да живеят два тигъра и кой ще бъде вторият изгонен от племето на звездите? Всичко това, както и много други изненади очакват зрителите на bTV в "Survivor: Камбоджа" – утре вечер от 21:00 часа!