Героизъм с 208 килограма – тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV

Тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV емоционални моменти очакват оцелелия на Острова на прокудените. Писмо от близък човек ще провокира искрени сълзи от щастие, ще даде кураж и мотивация за победа.

В лагера на Нага продължават разсъжденията за отлъчването на Деси от племето. Единствено Дамяна възприема общото решение като грешка, защото чувства моделката като близка приятелка и оценява високо качествата й на играч. Съвсем различно виждат нещата Ваня и Йори. Гаруда я приемат топло, въпреки че нямат доверие в бившата „змия”. Самата Деси анализира силите в новата си среда и се опитва да се ориентира сред ветераните.

Двата отбора отново ще излъчат по двама представители, които да се явят на двубой. Наградата, с която ще отпразнуват победата е гривната за двоен глас, придружена от освежаващи напитки и шоколадови вафли. Но докато на едни ще бъде сладко, то загубата ще вгорчи напълно деня за други.

Предстои втори шанс – играта за племенен имунитет ще изправи Нага и Гаруда пред огромно изпитание за сила и издръжливост. Обещанието за вести от България ще изкара на повърхността свръхвъзможности, хъс и непреклонност в сървайвърите, които ще докажат, че не случайно участват в най-великата игра. Героизмът им ще впечатли дори тренираните спортисти, а максималното натоварване ще достигне до 208 кг. и ще постави рекорд в световен мащаб.

И още – в каква посока се развиват взаимоотношенията на Явор и Дамяна, кой ще извади „голям малшанс”, как една финна дама може да изкара от равновесие голям мъж и до къде може да стигне един играч в желанието си да остане в Survivor - тази вечер от 21:30 часа по bTV.